REKLAMI GEÇ

Rotary’den erkeklere prostat eğitimi

Rotary’den erkeklere prostat eğitimi

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi doktorlarından oluşan ekip, Denizli Rotary Kulübü üyeleriyle birlikte, Çameli’nin köylerindeki erkeklere, prostat hastalığı konusunda eğitim verdi.

/ DENİZLİHABER / 8 Haziran 2010 Salı, 17:10

Denizli Rotary Kulübü üyelerinin bu kez düzenlediği eğitim, erkeklere yönelik oldu. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Üroloji Ana Bilim Dalı doktorları ile birlikte Çameli İlçesi’ne giden Rotary, buradaki erkeklere prostat hastalığı konusunda eğitimler verdi. İmamlar ve Çiğdemli Köylerinde eğitim veren doktorlar, prostat hastalığı, yapılacak olan tedaviler ve alınması gereken önlemler hakkında bilgiler verdi.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Denizli Rotary Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Rtn. Dr. Barbaros Kon, “Bu yaptığımız çalışma ile Üniversitemizden konu uzmanı doktorlarımız ile birlikte ilimizin en ücra köşelerine giderek vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Bu yapılan çalışmada amacımız, erkeklerin ileri yaşta en büyük sorunu olan prostat hastalığı hakkında onları bilgilendirmekti. 155 km uzaklıktan, bu bölgelere gelerek, buralarda yaşayan ve bu konularda hiç bilgi sahibi olmayan insanları bilgilendirdik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı