REKLAMI GEÇ

Soroptimist Kulübü’nde yeni dönem

Soroptimist Kulübü’nde yeni dönem

Denizlili iş ve meslek kadınlarının üyesi olduğu Soroptimist Kulübü’nün olağan genel kurulu yapıldı. Eat’n Joy Restaurant’taki genel kurulda, kulübün yeni yönetim kurulu belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2015 Cuma, 09:35

Uluslararası dayanışma ve global iletişim yoluyla kadınlar ile kızların hakkaniyete, eşitliğe dayalı yaşam biçimi için çaba göstermek, insan ticareti ile kadınlar ve çocuklara karşı her türlü şiddeti önlemek amacıyla faaliyet gösteren Soromtimist Kulübü, aynı zamanda genç kız ve kadınlar için fırsatlar yaratmayı, hayatlarını olumlu yönde değiştirmeyi hedefliyor. Çalışmalarını da 127 ülkede 300 kulüp ve 90 bin dolayında üyeyle sürdürüyor.

Denizli’de de 1985 yılından bu yana faaliyette bulunan, üniversite ve liseye devam eden genç kızlara burs desteği sağlayan Soroptimist Kulübü, genel kurulunu 24 üyenin katılımıyla Eat’ın Joy Restaurant’ta yaptı. Yeni yönetim kurulu Aysel Güral Kuvvetoğlu, Jülide Keleş Yaraşan, İlkay Akın, Ebru Konyalıoğlu ve Şebnem Dal Üzülmez’den oluştu. Yönetim kurulu önümüzdeki günlerde toplanarak, başkanı belirleyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı