REKLAMI GEÇ

Su altında yönetim kurulu toplantısı

Su altında yönetim kurulu toplantısı

Denizli Dalgıçlar Derneği, 6. yönetim kurulu toplantısı için Dalyan Koyu’nu tercih etti. Dalgıçların derneği olunca, toplantıları da ilginç oldu. Dernek üyeleri Dalyan’da 12 metre derinlikte yönetim kurulu toplantısı yaptı, faaliyetleri ve gelecek programlarını tartıştı. Dalgıçlar, su altı terimlerini kullanarak anlaştı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2016 Pazartesi, 12:37

Denizli’de dalgıçlık ve su altı sporlarının yaygınlaştırılması ve yapılması için bir araya gelen bir grup dalgıcın kurduğu Denizli Dalgıçlar Derneği (DENDALDER) yaptığı etkinliklerle isminden söz ettirmeye başladı. Gittikleri dalış noktalarında gönüllü deniz temizliğini yapan DENDALDER üyeleri, bu kez de su altında yönetim kurulu toplantısı yaptı.

Denizli Dalgıçlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Atılgan, Başkan Yardımcısı Hayati Güney, Sayman İbrahim Okyar, Sekreter Nilüfer Uram, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erkmen, 6. yönetim kurulu toplantısını Fethiye Dalyan koyunda 12 metre derinlikte gerçekleştirdi.

Masa olarak kullanılan bir demirin etrafında toplanan yönetim kurulu konuşamadıkları için su altında haberleşme tekniği ve özel aparatlara yazı yazarak anlaştı. Toplantıda gelecek etkinlik hakkında karar alındı.

Su altı dünyası ile ilgili bir kurum oldukları için böyle bir şey düşündüklerini ifade eden Başkan Atılgan, “Su altında 10 dakikalık bir toplantı oldu. Dernek adımıza uygun bir buluşma gerçekleştirmek istedik. Bunu da sembolik olarak yaptık” dedi.

denizli-dalgiclar-dernegi-yonetim-kurulu-toplantisi-1

İLK KEZ DALIŞ YAPMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERİLİYOR
Denizli Dalgıçlar Derneği’nin Fethiye’de gerçekleştirdiği 5. organizasyonunda su altı dünyası ile hiç tanışmamış kişilere tanıtmak için organizasyon yaptıklarını anlatan Atılgan, “Pazar günü gerçekleştirdiğimiz organizasyonda usta dalgıçlarımız ile birlikte 30 discovery (deneme dalışı) yapacak olan ve 18 dalış yapmayan misafir olmak üzere 63 kişiyle birlikte Fethiye‘nin berrak sularında yeni maceralara yelken açmak için yola çıktık. Dalyan Koyu’na vardığımızda ilk defa dalacak olanların heyecanları yüzlerinden okunuyordu. 5 metreden 42 metreye kadar uzanan duvarda barakuda, orfoz, lagos, vatoz, caretta caretta, keşiş yengeçleri, gümüş balıklar ve sinarit de bulunan ve oldukça renkli su altı yapısına sahip bu noktada hem broveli dalgıçlarımız hem de ilk defa su altı dünyası ile tanışan arkadaşlarımız keyifli iki dalış gerçekleştirdi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı