REKLAMI GEÇ

Sümeyye Erdoğan Denizli’de KADEM’i açtı

Sümeyye Erdoğan Denizli’de KADEM’i açtı

Kadın ve Demokrasi Derneği Denizli Şubesi’nin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın derneğin başkanvekili olan kızı Sümeyye Erdoğan ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2014 Cumartesi, 13:55

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, Kadın ve Demokrasi Derneği’nin (KADEM) açılışı için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte Denizli’ye geldi. 

Demokrasi Bulvarı’ndaki KADEM binasının açılış törenine Zeybekci ve Erdoğan’ın yanı sıra Vali Şükrü Kocatepe, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve çok sayıda davetli katıldı.

KADEM Başkanvekili Sümeyye Erdoğan, kadının demokraside çok önemli yeri olduğunu belirterek, “KADEM olarak tüm toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için çeşitli illerde şubelerimizi açmaya başladık. Denizli’de sivil toplumun ne kadar etkili ve hareketli olduğu hepimizin malumu. Biz de bunu değerlendirebilmek adına Denizli’de bu şubemizi açıyoruz. İlk şubemizi Gaziantep’te açmıştık. İkincisini de Denizli’de açıyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur” dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise demokrasilerde kadınların en önlerde yer aldığını kaydederek, “Eğer kadın hareketi bu kadar güçlü olmasaydı, bu yürüyüş tek ayağı olmayan bir yürüyüş haline gelirdi. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere kadın hareketinin siyasette, ticarette, ekonomide olması yönünde çalışan herkese ben teşekkür ederim” dedi.
Konuşmaların ardından kurdele kesilere şubenin açılışı gerçekleştirildi.

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 30 Kasım 2014, 00:37

Hadiiii. Fıtrata tersti hani?

Bakış Açısı   -  Bağlantı 29 Kasım 2014, 22:18

Şaka gibi bir dönem yaşıyoruz. Kadınlara değer vermeyen bir partiden şhow izliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı