REKLAMI GEÇ

Sürücüoğlu güven tazeledi

Sürücüoğlu güven tazeledi

Denizli Din Görevlileri Derneği’nde yapılan genel kurulda Ali Sürücüoğlu yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 27 Mart 2018 Salı, 12:30

Denizli Din Görevlileri Derneği Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. 1964 yılında kurulan dernekte başkanlığa Denizli’nin tanınmış din görevlilerinden olan Külliye Camii İmam Hatibi Ali Sürücüoğlu tekrar getirildi.

Yeniden başkan seçilmesinin ardından konuşan Denizli Din Görevlileri Dernek Başkanı Ali Sürücüoğlu, “Din görevlilerinin dayanışması, kaynaşması ve din hizmetlerine katkı vermek amacı ile kurulan Denizli Din Görevlileri Derneğimiz 1964 yılından bu yana hizmet vermektedir. Derneğimize bugüne kadar emekleri geçen her kardeşimize şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni seçilen yönetim ve denetim kurullarındaki kardeşlerime de Allah muvaffakiyetler versin. Mahcup etmesin inşallah. Yönetim kurulumuz 7 asil, 7 yedek üyemiz ile denetim kurulundaki 3 asil, 3 yedek üyemiz ile çalışmalarına daha güçlü devam edecek. Tüm meslektaşlarımızı Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda bulunan Yeni Camii arkasındaki Denizli Din Görevlileri Lokalimize bekliyoruz. Meslektaşlarımızla bir araya gelerek neleri yapabilirizi istişare edeceğiz. Fani dünyada bir eser bırakmayı arzu etmekteyiz” dedi.

Daha sonra yönetim ve denetim kurullarında görev alan listeyi açıklayan Ali Sürücüoğlu, yeni göreve gelenlere başarılar diledi.

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Ali Sürücüoğlu, Ahmet Sarıkaya, Birol Güvenç, Ömer Uykun,Fettah Kahraman, Mevlüt Sağ, Sadettin Akyol, Abdullatif Cengiz, Ayet Çakır, Haluk Kartop, Hamza Özkurt, Halit Menteşeli, Feyyaz Uğur, İbrahim Bilir.”

Denetim kurulunda ise Bekir Didin, Celalettin Erşahin, Celalettin Sevimli İbrahim Kaçar, Tayfur Şentürk ve Kerim Gökoğlan görev aldı.

Yorumlar

Selahattin YILMAZLI   -  Bağlantı 27 Mart 2018, 14:18

HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞAALLAH ALİ HOCAM TEBRİKLER

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı