REKLAMI GEÇ

Türk Diyanet Vakıf-Sen 13 yaşında

Türk Diyanet Vakıf-Sen 13 yaşında

Türk Diyanet Vakıf-Sen (TDVS) Denizli Şube Başkanı Ahmet Oktan, TDVS’in hak arama mücadelesinde 13.yaşına ulaştığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2014 Cuma, 12:13

Oktan, TDVS’nin kuruluşunun 13. Yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Diyanet ve Vakıf çalışanlarının gerçek temsilcisi Türk Diyanet Vakıf Sen 13 yıldır üyelerinden aldığı emanetin sorumluluğu ve verilen desteğin bilinciyle sizlerin dili ve tercümanı olma görevini layıkıyla yapmaya çalışmaktadır. Sendikamız ilkeli, güven veren duruşuyla eylem ve söylemlerinde aynı dili kullanan hizmet kolunda tek sendikadır” dedi.

“YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR SÖZÜ VERMEDİK”
TDVS’nin bugüne kadar yapamayacağı hiçbir sözü vermediğini ifade eden Oktan şunları söyledi: “Türk Diyanet Vakıf Sendikası olarak Diyanet ve Vakıflar çalışanlarına 13 yıldır yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Verdiğimiz sözünde arkasında durduk. Doğrudan ve haktan hiç ayrılmadık. Sizler için Hayali değil, Hayatî teklifler ve Projeler ürettik. Omurgasız sendikaların yaptığı gibi üye toplamak için Hayal tacirliği yapmadık. Doğru bir istikamet ve kırılmamış bir çizgide, eğilip bükülmeden yanlış yapmadan haktan ayrılmadan yolumuza devam ettik.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı