REKLAMI GEÇ

ÜLKÜCÜLER ÖĞRETMENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

ÜLKÜCÜLER ÖĞRETMENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Denizli Ülkü Ocakları üyeleri Türk Eğitim Sen’i ziyaret etti güven tazeleyen Emre Erdoğan’a başarı diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2017 Cumartesi, 11:26

Denizlili ülkücüler kısa süre önce kongre gerçekleştiren Türk Eğitim Sen yönetimini yalnız bırakmadı. Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, Pamukkale Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Han ve Merkezefendi Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat Akyol ile birlikte TES Başkanı Emre Erdoğan’a ziyaret gerçekleştirdi.

Öncel, öğretmenlerin vatanın her köşesinde idealist bir ruhla ayrım gözetmeksizin her öğrencisine yeni ufuklar açmak için çaba sarf ettiğini söyleyerek, ” Hiçbir maddi kıymetle ölçülmeyecek kadar saygın bir meslek olan öğretmenlik, sevgi ve fedakârlığın yol göstericiliğinde, millete hizmet etmenin güzide yollarından biridir. Bir milletin yükselişi ancak; eğitimli ve kültürlü fertlerin yetişmeleriyle mümkündür. Fertlerin yetişmelerinde de en büyük sorumluluk aile ve öğretmenlere aittir” dedi.

TES Başkanı Emre Erdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “TES  olarak Ülkü Ocaklarının yanında her zaman, her şartta koşullar ne olursa olsun destek vermeye hazır olduğumuzu ben değerli başkanımıza bir kez daha söylüyorum. Eğitim ve irfan yuvası olan Ülkü Ocaklarının Denizli  gençliğini Turan hedefinden uzaklaştırmadan, Turan hedefini anlatması ve Kızıl Elma’ya ulaştırmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı