REKLAMI GEÇ

Uysal’a Rotary’den Meslek Hizmet Ödülü

Uysal’a Rotary’den Meslek Hizmet Ödülü

Denizlihaber ailesinden Gazeteci-Yazar Seval Uysal Denizli Rotary Kulübü tarafından mesleğinde başarılı kişilere verilen, Meslek Hizmet Ödülünü aldı. Törende konuşan Uysal “Bu ödül bana, gazeteci olarak sorumluluklarımı bir kez daha hatırlattı ve çalışma azmi verdi” dedi.

/ DENİZLİHABER / 6 Mart 2014 Perşembe, 09:43

Denizli Rotary Kulübü’nün 109’ncu yıldönümü kutlaması ve gelenekselleştirdiği Meslek Hizmet Ödülleri töreni, Saki Restoranda yapıldı. Gazeteci Seval Uysal, Fotoğraf Sanatçısı Cengiz Akhisar ve İngilizce öğretmeni Fethiye Tokat’ın meslek hizmet ödüllerini aldığı gecede konuşan Denizli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Gökşin Gökgöz “Biz çok büyük ve çok güçlü bir aileyiz. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu akşam hem Rotary’nin kuruluş yıldönümünü kutlayacağız, hem de meslek hizmet ödüllerimizi vereceğiz. Fotoğraf sanatçısı Cengiz Akhisar, Gazeteci yazar Seval Uysal ve engellileri topluma kazandırma projemizde gönüllü olarak çalışan İngilizce öğretmeni Fethiye Tokat bu gece ödüllerini alacak ”dedi.

ic-2

Gökşin’in konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Rotaryen Hasan Himmetli Cengiz Akhisar’ın öz geçmişini okuduktan sonra ödülünü verdi. Rotaryen Mehmet Ali Bayraktar Seval Uysal’ın ve Tevfik Sağlam’da Fethiye Tokat’ın öz geçmişlerini okuduktan sonra ödüllerini verdi.

Törende konuşan Gazeteci-Yazar Seval Uysal meslek hizmet ödülü almanın, kendisine bir kez daha sorumluluklarını hatırlattığını belirterek “Mesleğimiz gereği bilgiye doğrudan ulaşma vetoplumun önünde olma gibi bir sorumluluğumuz var. Gazetecilik bugün en zor yapılan meslektir ve risklidir. Ancak sorumluluk gerektiren bu meslekten şikayet etme hakkımız da yok. Sizin bana vermiş olduğunuz bu ödül bana sorumluluklarımı bir kez daha hatırlattı ve çalışma azmi verdi” dedi.

ic-1

Geceye damgasını vuran olay Cengiz Akhisar’ın Dönem Başkanı Gökşin Gökgöz’ün anne ve babasının 1979’da çekilmiş bir fotoğrafını vermesi oldu. Gökgöz’ün duygulandığı gözlemlendi.

Gazetecilik mesleğindeki duruşu ve çalışmaları, Onların Hikayesi kitabıyla tekstil tarihine yaptığı katkıdan dolayı ödül almaya hak kazanan Törende konuşan Uysal “Bu ödül bana çalışma azmi verdi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı