REKLAMI GEÇ

UYUŞTURUCUYLA SAVAŞA DESTEK

UYUŞTURUCUYLA SAVAŞA DESTEK

Denizli Barosu madde bağımlılığına karşı savaş açtı. Baro Başkanı Müjdat İlhan, Türkiye Barolar Birliği’nin sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği “Hayat Ağacı Projesi’ne destek verdiklerini açıkladı. Madde bağımlılığı konusunda yardım almak isteyen herkes, 444 84 98 numaralı hattı 24 saat araya bilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2015 Perşembe, 14:31

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, “Alo Hayat Ağacı Hattı” ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Gençlerimizi, çocuklarımızı ve toplumumuzu tehlike altına alan madde bağımlılığı ne yazık ki toplumun her kesimine dağılmıştır. Gençlerimizi, evlatlarımızı, toplumu bu girdaptan, felaketten çekip almak için hep birlikte savaşmak zorundayız. Gençlerimize, evlatlarımıza sahip çıkmak, bu toplumun bir parçası olarak üzerimize düşeni yapmak ve böylesine anlamlı sosyal sorumluluk projelerine katkı koymak adına; Türkiye Barolar Birliği’nin geliştirdiği “Hayat Ağacı Projesi” ne Denizli Barosu olarak destek vermekteyiz” dedi.

Arandığında 7 gün 24 saat telefonun başında bu konunun uzmanı, iletişim bilgileriyle donatılmış bir hukukçunun bulunacağını belirten İlhan, “444 84 98 numaralı “Alo Hayat Ağacı Hattı” proje telefonunun tanıtımı için 28 Şubat Cumartesi günü 13:00-17:00 saatleri arasında Baro Sosyal Tesislerinde toplantı yapılacağını açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı