REKLAMI GEÇ

Yılmaz, 7. kez başkan

Yılmaz, 7. kez başkan

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimlerinde yeniden aday olan Necdet Yılmaz, 467 oy alarak, 7. kez oda başkanlığına seçildi. 14 yıldır başkanlık yapan Yılmaz, 3 yıl daha bu görevi sürdürecek. Diğer aday Alparslan Albay ise 209 oy alabildi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2010 Pazartesi, 15:24

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (DSMMMO) seçim maratonu tamamlandı. Odanın 20. genel kurulunda, Oda Başkanı Necdet Yılmaz, Birlik Dayanışma Grubu’nun desteğiyle 7. kez başkanlık görevine talip oldu. Alparslan Albay ise Meslekte Birlik Grubu’nun adayı olarak genel kurulda yerini aldı.

Genel kurulun ilk gününde, geçen dönemde yapılan faaliyetler ele alındı. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurula, oda üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Divan başkanlığını Rıfat Nalbantoğlu’nun yaptığı genel kurulda; yönetim kurulu çalışma raporu, kesin hesaplar, denetleme kurulu raporu okunda, bütçe görüşüldü.

Odada 7. kez başkan adayı olan Necdet Yılmaz, mevcut yönetim olarak, mesleki sıkıntıların çözümüne yönelik çalıştıklarını ve meslekte bir üst noktaya ulaşmak için gereken işlere imza attıklarını söyledi. Yılmaz, “Deneyim ve özveri ile global dünyanın yeni ekonomik düzenine hazırlıklı, yüksek mesleki vizyonu benimsemiş, birikimli, üretken ve çağdaş bir ekip ruhu ile
birlik ve dayanışmadan aldığımız güçle, odamızı bugünlere taşıdık. Daha büyük başarılara imza atmak, mesleğe ve geleceğe sahip çıkmak için bu yönetim bir kez daha göreve hazır” dedi.

‘Artık değişim zamanı’ sloganı ile seçimlere katılan Başkan Adayı Alparslan Albay, rakibi Necdet Yılmaz’ın 14 yıldır bu görevi sürdürdüğünü, artık rutinin dışına çıkamadığını, günlük hizmetlerin haricinde yapısal boyutta bir hizmet veremediğini ileri sürdü. Yönetime de bu nedenlerle ve odanın ufkunu açmak için talip olduklarını söyleyen Albay, meslektaşlarının böyle bir değişime ihtiyaç duyduğunu söyledi. Albay, hazırladıkları projelerle meslektaşlarının sıkıntılarını ve bir türlü çözüme kavuşturulamayan, artık kör düğüm olmuş problemleri bir bir aşacaklarını söyledi.

Hafta sonunda yapılan kongrede, 7. kez aday olan Necdet Yılmaz, 467 oy olarak yeniden başkan seçildi. Meslekte Birlik Grubu’nun adayı Alparslan Albay ile 209 oy alabildi. Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası kongreleri, bugüne kadar 2 yılda bir yapılıyordu. Bu seçimle birlikte kongre süresi de 3 yıla çıkartıldı. Böylelikle 14 yıldır görevde olan Necdet Yılmaz, bu dönemi tamamladığında 17 yıl başkanlık yapmış olacak.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Oda Başkanı Necdet Yılmaz, “Olabileceklerin en iyi oldu. Sandığa yansıyan sonucu, hizmete dönüştüreceğiz. Zaten bizim de amacımız bu. Hizmet için varız. Bu sonuç odamıza, üyelerimize, meslektaşlarımıza hayırlı olsun. Biz zaten her genel kurul sonrası hemen yarın seçim olacakmış gibi çalışmalara başlıyoruz. Geçtiğimiz dönemde de böyle oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı