REKLAMI GEÇ

2. Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü Başlıyor

2. Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü Başlıyor

İkincisi düzenlenecek Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü’nün 2018 etkinlik programı açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2018 Salı, 14:39

2. Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü’nün etkinlik programı açıklandı. Menderes Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MENDOSK), Denizli Dağcılık Kulübü (DENDAK), Nefes Aktivite Doğa Sporları Kulübü (NEFES), Leodikya Gezi ve Yürüyüş Grubu ve Dağ Arama Kurtarma Derneği (DAK) temsilcilerin Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yürüyüşe ilişkin detayları kamuoyu ile paylaştı.

MENDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yollu, organizasyonun 13-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleşeceğini söyleyerek, “Çal Aşağıseyit Mahallesi’nden Başlanarak, Bahadınlar Mahallesi’nde sonlanacaktır. İlk gün, Aşağıseyit Mahallesi’!nden Çal-Kumral mesireliğine kadar yürünüp, kamp kurulacak. Ertesi gün Çalçakırlar’da kamp atılacak ve son gün de Apollon Lairbenos tapınağına kadar yürüyerek, Bahadınlar Mahallesi’nde sona erecek” diye konuştu.
Organizasyonda bu yıl il dışından 200 toplam 280 katılımcı ile 60 km yol yürüneceğini belirten Yollu, “Katılımcıların, Denizli Otogar ile etkinlik alanı arasındaki transferi Mendosk tarafından sağlanacak. Amacımız, bu organizasyonun, doğa, tarih turizmin be bölge ekonomisinin canlandırmak ve çevre koruma bilincinin gelişmesine katkı sağlamaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı