REKLAMI GEÇ

3 koyun bir bagaja sığar mı?

3 koyun bir bagaja sığar mı?

Kurban Bayramı yaklaşırken, hayvan pazarlarında da ilginç görüntüler yaşanıyor. Denizli Hayvan Pazarı’na kendisi ve çocukları için aldığı üç kurbanlık koyun bagaja sığdırmayı başaramayan Mehmet Sürücüoğlu, çareyi arka koltuğu yatırmakta buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2014 Salı, 16:11

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, (DHA)
Bayrama sayılı günler kala Denizli’de vatandaşlar kurbanlık ihtiyaçlarını karşılamak için Hayvan Pazarları’na koştu. Eskihisar Mahallesi’ndeki canlı hayvan pazarında da hareketlilik yaşandı. Hayvan pazarındaki canlılık ilginç görüntülerin yaşanmasına da neden oluyor.

Kurbanlık almak için gelen Mehmet Sürücüoğlu, satın aldığı üç koyunu otomobilinin bagajına sığdırmak isteyince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Önce iki koyunu otomobilinin bagajına yerleştiren Sürücüoğlu, üçüncü koyunu yakınlarının da yardımına rağmen sığdıramadı.

ic

Yaşlı adam, daha sonra geliniyle birlikte üçüncü koyunu otomobilin, yatırdığı arka koltuğuna yerleştirdi. Burada yatması için uzun süre uğraşan, koyunun koltuğa yatmasını sağlayamayan Sürücüoğlu, buna rağmen direksiyona geçip, yola koyuldu.

Yorumlar

ÖNDER   -  Bağlantı 30 Eylül 2014, 17:02

Ha Gayret Amca :). İnşallah kazasız belasız bayram pazarı olur .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı