REKLAMI GEÇ

Evlilikte 47. yılı hastanede kutladılar

Evlilikte 47. yılı hastanede kutladılar

Nazillili Esenlik çiftine hastane personelinden kutlama sürprizi. Geçirdiği ameliyat sonrası Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde tedavisi süren 70 yaşındaki Orhan Esenlik ve eşi Naile Esenlik, 47’nci evlilik yıldönümünü pasta keserek kutladılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2016 Pazartesi, 11:35

PAÜ Hastanesi’nde geçirdiği ameliyatla kalın bağırsağının 4’te 3’ü alınan, daha sonra da kalın ve ince bağırsakları eklenen Orhan Esenlik’in tedavisi devam ederken, hastane personelinin hazırladığı sürprizle 47’nci evlilik yıldönümünü kutladı.

denizli-evlilik-yildonumleri-hastane-kutladi-ic

Hasta yakınları ve personel, evlilikte yarım asıra yaklaşan Naile-Orhan Esenlik çiftini kutladı ve pastayı birlikte kestiler. Orhan Esenlik, “Biz, iyi günde de zor anda da hep birlikteydik” derken, Naile Esenlik de Prof. Dr. Uğur Sungurtekin ve ekibine teşekkür etti.

Hastayı takip eden PAÜ Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Sungurtekin, hastanın daha önce by-pass ameliyatı olması nedeniyle tedbir amaçlı olarak yaklaşık 10 gün hastanede takip edileceğini, ameliyatta alınan hastalıklı bağırsak kısmının patolojik inceleme sonucuna göre de tedavinin şekilleneceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı