REKLAMI GEÇ

50 kadın ilk kez sinemaya gitti

50 kadın ilk kez sinemaya gitti

Denizli’de daha önce hiç sinemaya gitmemiş olan kadınlar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin düzenlediği, “Dünya Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında ilk kez sinemayla buluştu. Kadınlar ilk kez beyaz perdede film izlemenin keyfini çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2015 Cuma, 08:30

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel çeşitli programlar hazırlandı. Bu kapsamda, hayatları boyunca hiç sinemaya gitmemiş 50 kadın için Teraspark AVM’de film programı düzenlendi. “8 Saniye” isimli sinema filmini izleme imkanı bulan kadınların oldukça heyecanlı oldukları görülürken, programın ardından birlikte yemek yediler. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi’nin kadınlara hayatın sosyal yönünü göstermeyi hedeflediklerini kaydederek, “Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyelerimiz ile birlikte bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde değişik bir etkinlik yapmak istedik. Bu kapsamda Denizli’de ilk kez, bu güne kadar sinemaya hiç gitmemiş 50 kadınımızı sinema ile tanıştırıyoruz. Bugün kadınlarımız ile unutulmaz bir gün geçireceğiz. Böylece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerimizin ilk startını vermiş olduk” dedi.

ic-173 YAŞINDA SİNEMAYA GİTTİ
İlk kez sinemaya gelen 73 yaşındaki Gülbeyaz Yıldırım ise, “73 yaşındayım ve bugün ilk defa sinemaya geldim. Çok heyecanlıyım. Bu etkinliği düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi’ne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Büyük bir heyecan ve mutluluk ile “8 Saniye” adlı filmi izleyen kadınlar daha sonra birlikte yemek yediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı