REKLAMI GEÇ

AKUT üyeleri Barınaktaki hayvanları besledi

AKUT üyeleri Barınaktaki hayvanları besledi

AKUT Denizli ekibi, “Her canlı için eşit AKUT” sloganıyla başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında barınakta bulunan hayvanları besledi. AKUT ekibine gönüllü öğrenciler de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2016 Pazar, 19:28

“Her canlı için eşit AKUT” sloganıyla farklı sosyal sorumluluk projelerinde yer alan AKUT Denizli, anlamlı bir ziyarete imza attı. Denizli Hayvan Barınağı’nı ziyaret eden AKUT ekibi ve gönüllü üniversite öğrencileri barınakta bulunan hayvanları besledi.

Barınağa mama yardımında da bulunan AKUT Denizli üyeleri, sahipsiz hayvanlara ilgi gösterdi, oyunlar oynayarak vakit geçirdi. Barınakta görevli veteriner hekim Hasan Kılınç ile de bir araya gelen AKUT Denizli ekibi, barınakta bulunan hayvanlara ilişkin bilgiler aldı.

denizli-akut-onlarinda-yaninda-ic

AKUT Denizli Basın Sorumlusu Yaşar Erdoğan, hayvanların karınlarından çok ruhlarının aç olduğunu belirterek, “Onların sevgiye ihtiyacı var. Her birey, sokağındaki hayvanlardan sorumlu olduğunu unutmamalı. Herkes sokağına bir kap yemek ve su koymalı” dedi.

AKUT Denizli olarak yardıma ihtiyacı olan her canlıya el uzatmaya çalıştıklarını ifade eden Erdoğan, bu tür ziyaretlerin belirli aralıklarla devam edeceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı