REKLAMI GEÇ

Altyapı çalışmasında faciaya ramak kaldı

Altyapı çalışmasında faciaya ramak kaldı

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (DESKİ) Cumhuriyet Mahallesi 3503 Sokak’ta yürüttüğü alt yapı çalışmalarında facianın eşiğinden dönüldü. Mustafa Çetin’e ait evin önünde yapılan çalışma sırasında duvarlar büyük bir gürültüyle çatladı, o anda odada bulunan biri 11 diğeri 9 yaşında iki çocuk şok yaşadı, ev sahipleri çalışmaları yürüten taşeron firmadan şikayetçi oldu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2015 Cumartesi, 15:36

Olay bugün öğle saatlerinde meydana geldi. DESKİ adına alt yapı çalışmalarını yürüten taşeron firma ekiplerinin, Cumhuriyet Mahallesi 3503 Sokak’ta devam eden alt yapı çalışmaları sırasında, Mustafa Çetin’e ait ev zarar gördü. Eve çok yakın bir bölgede yapılan çalışmalar nedeniyle duvarlar hasar gördü, ev sakinleri büyük panik yaşadı.

28112015_ev_yazi_arasi_3

ÇOCUKLARIM EVE GİRMEK İSTEMİYOR
Tek katlı evde yaşan biri 11 diğeri 9 yaşında iki çocuğun olaydan etkilendiği ve eve girmek istemediği söyleyen anne Derya Çetin, “Yaz ayından beri çalışmalar devam ediyor. Sokakta bu sabahta çalışma vardı. Odada oturuyorduk. Bir anda gürültü oldu ve duvardan tuğla düştü, sıvaları döküldü, çatlaklar oluştu. Çocuklar korktuğu için annemlere götürdük” dedi.

28112015_ev_yazi_arasi_2

ŞİKAYETÇİ OLDULAR
Ev sahibi Mustafa Çetin’in çalışmaları yürüten firma yetkililerinden şikayetçi olmak için karakola gittiğini söyleyen 19 yaşındaki yeğen Aziz Yasin, “Duvar zarar görünce bizi aradılar. Duvar yarıya kadar çatlamış, yıkılmak üzere. Çocuklar ağlıyordu, onları dışarı çıkardık ve evden uzaklaştırdık” dedi.

28112015_ev_yazi_arasi_1

HAVALAR DÜZELİNCE YAPARIZ
‘Burası ne olacak’ diye sorduğumuzda, “havalar düzelince yaparız” yanıtını aldıklarını öne süren Aziz Yasin, şikayetçi olduklarını kaydetti.
Yasin, “Çocukların çok olduğu bir mahallede kocaman kocaman iş makineleri çalışıyor. Bu çalışma yaz ayından beri devam ediyor. Bitmek bilmeyen bir çalışma. Kazıp bırakıyorlar. Vatandaşlar evlerine girmek için cambazlık yapıyor resmen. Bu nasıl bir çalışma” diyerek alt yapı çalışmalarından dolayı mahalle sakinlerinin rahatsızlığını dile getirdi.

Yorumlar

hakan   -  Bağlantı 29 Kasım 2015, 00:49

bu ilk değil son da olmayacak.buyuksehir belediyesini göreve cagırıyorum.bu firmaları neden denetlemezler anlamış değilim.hepsi böyle baştan sagma iş yapıyorlar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı