REKLAMI GEÇ

Anneler Gününüz kutlu olsun

Anneler Gününüz kutlu olsun

Bugün, Anneler Günü… Hayatımızın yeri bir başkası tarafından doldurulması mümkün olmayan, hiç unutmadığımız ama bugün en azından üzmemek, bir nebze olsun mutlu etmek için çabaladığımız en kıymetli varlıklarımızın günü… Denizli protokolü de yayınladıkları mesajlarla Anneler Günü’nü kutladı…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2014 Pazar, 10:45

EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ
Aile hayatımızın direği, sevgi, şevkat ve merhametin timsali annelerdir. Fedakarlıklarıyla, cefakarlıklarıyla aileyi koruyan, kollayan ve gözeten tüm annelerimizin anneler gününü tebrik ediyor, hayata veda etmiş tüm annelere Allah’tan rahmet diliyorum. Her türlü cefaya göğüs geren, ailenin mutluluğu için her türlü sıkıntıya katlanan annelerimiz, dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden birini yerine getiriyorlar. Sevgili Peygamberimiz, ‘Cennet, annelerin ayakların altındadır’ diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu vurgulamıştır. Böylesine kutsal bir görevi yerine getiren Annlerimizin haklarını ödeyemeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor; aileleriyle sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.

DENİZLİ VALİSİ ABDÜLKADİR DEMİR
Annelik, dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Bize sevmeyi öğreten, bizleri güçlü kılan, takdir edilecek ve imrenilecek bir tahammülle yetişmemizi sağlayan annelerimiz, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı olarak şüphesiz hayatla aramızdaki en güçlü bağdır. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bizim için annelerin mutluluğu, annelerin huzuru, annelerin yüzlerinin gülmesi her şeyin üzerindedir. Büyük Önder Atatürk’ün dediği gibi “Dünyada her güzel şey kadının (ananın) eseridir” Annelerimiz ailelerin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür. Başta vatanı için canını feda eden kahraman Türk evlatlarının bizlere birer emaneti olan şehit anneleri olmak üzere gazi anneleri ve diğer bütün annelerin gününü kutlar, hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sağlık ve mutluluklar dilerim.

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ MEHMET YÜKSEL
Anneler günü 1955 yılından buyana ülkemizde kutlanmaktadır. Anneler günü evrensel bir gündür. Annelerimiz, sevgi dolu yürekleriyle sıcaklık, sabır, hoşgörü, şefkat ve samimiyetin timsali, bizlerin güven kapısı ve arkamızdaki sağlam güç sahibidirler. Annelerimizin bizlere sunduğu karşılıksız sevgi ömür boyu bizim en değerli rehberimiz olarak ayrı bir yere ve öneme sahiptir. Çünkü sevginin en değerlisi şüphesiz anne sevgisidir. Annelerimizin tek gayesi evlatlarını en iyi şekilde hayata hazırlamak ve kendisinin yaşadığı hayat şartlarından daha iyi ortamlara evlatlarını taşımak olmuştur. Ailelerimizin temel direği olan annelerimizin yüzlerinin gülmesi bizlerin en büyük sevinç kaynağı olmalıdır. Bu doğrultuda bir gönül hareketinin var olması bizlere düşen en önemli bir görevdir. Annelerimizin iyi ve kötü zamanlarında yanlarında olmak ve sadece senede bir gün değil sürekli onların hak ettikleri sevgiyle kucaklaşmasını sağlamak annelerimiz için mutlak kaçınılmaz bir huzur vesilesi olacaktır. Bu özel gün vesilesiyle sınırsız emek ve gayretleriyle bizlere güç veren annelerimizin ellerinden öpüyorum, başta annem olmak üzere vefat eden tüm annelerimizi rahmetle anıyor, hayatımızın vazgeçilmez değerleri olan annelerimizin ve vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ve engelli kardeşlerimizin annelerinin anneler gününü gönülden kutluyorum. Tüm annelerimize sağlık ve mutluluk diliyorum.

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ NURCAN DALBUDAK
Beslemeyi, büyütmeyi, sabır göstermeyi, sadakati, cesareti, hoşgörü ve sevgiyi tek bir çatı altında buluşturmayı karşılıksız başarabilen varlık, Değerli Annelerimizdir. Anneler, taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa canını, kalbini ve sadece kendisine özgü hislerini de katan kişidir. Aile yapan yegane gerçek, annenin cefasıdır, vefasıdır. Bu, kimsenin inkar edemeyeceği ilahi bir hakikattir. Anneler Günü, bu sevgi ve saygının ifadesi olarak anlamlıdır. Annelerimizin aynı zamanda bir kadın olarak siyasette, ekonomide ve diğer bütün toplumsal alanlarda daha etkin olması en büyük arzumuzdur. Kadınlarımızın etkinliği demokrasi, saygı ve hoşgörü kültürümüzü de hiç kuşkusuz geliştirecektir. Her zaman ve hiçbir yerde bizlere sırtını çevirmeyecek, her zaman yanımızda hissettiğimiz ve dünyada en kutsal varlık olan annelerimizin anneler günü kutlar, bu vesile ile de saygı ve selamlarımı sunarım.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
Anneler; hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır. İlk öğretmenimiz, yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimiz; sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır. Sevginin en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özveriyle bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetiştirilmemizi sağlayan annemizdir. Bizi millet yapan değerlerin başında anneler gelir. Millet kavramının da her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok da annelerimizin katkısı vardır. Kurtuluş destanının yazıldığı savaşta, bir devrin bitip bir devrin başladığı kahramanlık mücadelemizde ve daha nicelerinde annelerimizi görürüz. Bugün özgürce yaşadığımız bu kutsal toprakların vatan olmasında hiç şüphesiz ki onların emeği vardır. Onlara ne kadar minnet, şükran duysak azdır. Onları belirli günlerde değil, yaşam boyunca sevgi ve içtenlikle kucaklamalı, emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek sorumlu bir yaşam sürmeli, bizler de çocuklarımıza aynı yüce değerleri aktarabilmeliyiz. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, her birinin anneler gününü en içten saygılarımla kutluyorum.”

DTO BAŞKANI NECDET ÖZER
Annelerimiz, yaşamımızın en önemli varlıklarıdır. Anneler çocuklarını Dünyaya getirdikleri andan itibaren fiziksel ve ruhsal olarak gelişimlerini şekillendirirler. Onlar, yetiştirdikleri sağduyulu, ilkeli ve özgüvenli bireylerle geleceğin temelini oluştururlar. Bizi millet yapan değerlerin oluşmasında onlardan daha büyük katkısı olan başka kimse düşünülemez. Bu duygu ve düşüncelerle annelik duygusunu yüreğinde hisseden tüm kadınlarımızın, en büyük hazinemiz, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layık olan annelerimizin, anneler gününü en içten sevgi ve saygılarımla kutluyorum.

AK PARTİ İL BAŞKANI AVNİ ÖRKİ
Sonsuz sevgi ve sabır kaynağı, en kutsal varlıklarımız olan annelerimizin Anneler Gününü tüm kalbimle kutluyorum. Analarımız bizleri ilk önce karnında, sonra kucağında taşımakla kalmayıp bir ömür boyu yüreklerinde taşımaktadırlar. Cömertliğin, şefkatin, hoşgörünün sembolüdürler. Toplumun her alanında aktif bir şekilde yer alan annelerimiz, ülkemizin ve ekonomimizin gelişmesinde en büyük paylardan birine sahiptir.

CHP İL BAŞKANI BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU
Ulu önderimiz ATATATÜRK “Büyük başarılar , değerli anaların yetiştirdiği evlatlar sayesinde olmuştur” ve “ Dünyada gördüğünüz her şey kadının eseridir” diyerek annelerimizin değerini vurgulamıştır. Annelerimizin sadece bu günde hatırlanması değil , her zaman onlara sevgi ve saygılarımızı göstermemiz gerekir. Anne o kadar değerlidir ki , peygamberimiz de Cennetin Anaların ayağının altında olduğunu söylemesi analarımıza verilen değeri göstermektedir. Analarımız ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış Aileyle yapısı ile mümkündür Analarımız dilimizin öğreticisidir, hayatı bize tanıtanlardır. Bir toplumun erdemli ve çalışkan bireylere sahip olması o toplumun bireylerini yetiştiren anneleri sayesindedir. Milletimizin asırlardır bağımsızlık aşkıyla, adaletli ve erdemli olarak var olmasının temeli şüphesiz ki analarımızdır.

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN
Büyüklerimiz anneliğin önemini onlara verdiği değerle ne güzel ifade etmişlerdir. Ana gibi yar olmaz, cennet anaların ayakları altındadır sözleri Türk toplumunun annelere bakış açısını en güzel şekliyle gösteriyor. Anne bizlerin dünyaya geliş vesilesi, bizler için hayat ve huzurun sembolüdür. Eğitim, sevgi, şefkat ve merhamet onun kucağında başlar. Toplumun temelini aile oluşturuyorsa ailenin de temellerini fedakar anneler oluşturmaktadır. Yılmadan ve yorulmadan, merhametini üzerimize adeta şemsiye misali örten, sevgi ve şefkatiyle bizlere kol kanat geren, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetişmesine vesile olan ve bu alanda büyük bir sorumluluğu üstlenen annelerimize gönül borcumuz asla bitmez. Her söylemimizde, her hareketimizde ve her adımımızda zihnimizdeki ilk ve en muhteşem kelime anne olmalıdır. Ve bizler annelerimizi koskoca bir yılın sadece bir gününde değil hayatımızın her anında anmalıyız ve onlara saygımızı göstermeliyiz. Bu vesileyle başta evlatlarını bu vatan uğruna şehit veren şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, her birinin ayrı ayrı bu özel günlerini kutluyorum.

ACIPAYAM KAYMAKAMI UĞUR KALKAR
Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz, geleceğimizin teminatı olacak sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinin yanında, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır. Ailede asıl yükü çeken ve insanlığın varoluşundan bugüne kadar sevginin, şefkatin, çilenin ve özverinin sembolü olan annelerimizin kıymetinin Anneler Günü’nde olduğu gibi senenin bütün günlerinde de bilinmesi ve onlardan sevgi, saygı ve muhabbet duygularının hiçbir zaman esirgenmemesi temennisiyle; Bizlere her zaman doğruluk ve güzelliklerden yana yol gösteren vefakâr ve cefakâr tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı