REKLAMI GEÇ

Annelere özel

Annelere özel

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, annelere özel organize ettiği program Çamlık Park’ta gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2010 Pazartesi, 15:45

Anneler Günü programında, Denizli Belediyesi Konservatuvarı sanatçılarından Hakan Eyiden sahne aldı. Eyiden, birbirinden güzel şarkıları tüm anneler için seslendirdi. Ardından, tüm anneler çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlendi. Başkan Zeybekci de, çocukları Ertuğrul ve Efe ile sahneye çıkarak annelere seslendi. Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladığını belirten Başkan Zeybekci, “Büyük küçük ayırt etmeden tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Buradan şehit annelerine sesleniyorum. Sizler kutsal görev için şehit olan çocuklarımızın bizlere emanetisiniz. Sizler için ne yapsak azdır” dedi.

Daha sonra başkan Zeybekci, programa katılan tüm annelere ve anne adaylarına kırmızı gül dağıtarak günlerini kutladı. Yaklaşık 2 saat süren etkinliklerde, anneler anne olmanın tadını çıkartırken çocuklar da güzel bir hafta sonu geçirdi.

Bu arada Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi de, Polisevi’nde annelere yönelik etkinlik düzenledi. Programa, Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım ve Başkan Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci de katıldı. Konservatuvar sanatçıları programda sahne alırken engelli çocuklar da gösterilerini sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı