REKLAMI GEÇ

Ateş yüreğimize düştü

Terör belası Şırnak’ta 13 askerimizi şehit etti. 13 şehidimizin arasında bulunan Denizlili 20 yaşındaki Piyade Çavuş Bayram Güzel’in şehit haberi ise Pamukkale Beldesine bağlı Kutluca Köyü’nde oturan ailesine tez ulaştı. Acılı aile gözyaşları içinde oğullarının canına kıyan teröre lanet yağdırdı.

/ DENİZLİHABER / 8 Ekim 2007 Pazartesi, 00:00

Güneydoğu’da devam eden terör belası hafta sonu 13 askerimizi daha aramızdan aldı. Hain  pusuya düşen askerlerimiz yaylım ateşi sonrası şehit oldu. Şehit düşen askerlerimizin acı haberleri ise memleketlerine tez ulaştı. 13 şehidimizin arasında yer alan 20 yaşındaki Denizlili Bayram Güzel’in acı haberi ise Pamukkale Beldesine bağlı Kutluca Köyü’nde otaran ailesini yasa boğdu. Oğullarını şehit veren ve son olarak bir hafta önce son kez telefonla görüşen aile gözyaşları içinde oğullarının canını alan terör örgütüne lanet yağdırdı.

Baba bir hafta önce oğlu ile görüştü

1987/1 tertip olarak askere giren ve Ordu’dan Şırnak’a gönderilen Piyade Çavuş Bayram Güzel’in babası Nevzat Güzel oğlu ile bir hafta önce telefon ile görüştüklerini söyledi. Şehidin babası Nevzat Güzel, ‘Vatan sağolsun, devletimiz sağolsun. Başımız sağolsun, ne söyleyeyim söyleyecek bir şey yok” dedi. Oğluyla geçen hafta Cumartesi günü telefonla görüştüğünü anlatan Baba Nevzat Güzel, “Oğlum geçen hafta telefonla bizi aradı. Cumhurbaşkanının ziyaret ettiği karakolda sabahlayacaklarını, yağmur yağdığını, sabahta göreve çıkacaklarını söyledi. Sonra hiç kendisi ile görüşmedim. Oğlum 1987 yılında Ramazan Bayramı’nda doğdu ismini bayram koyduk, Kadir Gecesi vefat etti. Şehit oldu” diyerek gözyaşı döktü, acılı baba taziye için yanına gelen köylülerine sarılarak ağladı. Acılı anne Ayşe Güzel ise terör örgütünü lanetleri ve sinir krizleri geçirdi.

Şehidin son yazıları

Askere gitmeden önce evinin etrafına ve traktörlerinin römorklarına “Herkes komando olamaz” yazan 20 yaşındaki şehit Piyade Çavuş Bayram Güzel’in son yazıları ailesini perişan etti. Askere gitmeden önce nişanlısı Fatma Savaş ile birlikte bu yazıları yazdığı öğrenilen şehit Bayram Güzel için Kutluca Köyü’nün  her tarafı Türk bayraklarıyla süslendi. 20 yıl önce ilk şehidini veren köylüler ise ikinci şehit ile terör örgütüne lanet yağdırıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı