REKLAMI GEÇ

Atila Zeybekci’den 7 çocuk esprisi

Atila Zeybekci’den 7 çocuk esprisi

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atila Şükrü Zeybekci ve Elif Setkan’ın tarihi nikahına, katılan davetli kadrosu kadar dikkat çeken detaylar da damgasını vurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2018 Cumartesi, 18:06

Denizlihaber.com, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça’nın şahitliğini yaptığı Atila Şükrü Zeybekci ve Elif Sertkan’ın nikah törenindeydi.

4500 davetlinin çağırıldığı EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nin fuar alanında gerçekleştirilen törene, devletin üst düzey zirvesinin yanı sıra siyaset ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

KOCAOĞLU YALNIZ BIRAKMADI
Törende en dikkat çeken isimlerden biri de Aziz Kocaoğlu oldu. Bir daha aday olmayacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Ak Parti’nin aday gösterdiği Nihat Zeybekci’yi bu önemli günde yalnız bırakmadı. Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün de katıldığı törende Ak Parti İzmir teşkilatından birçok ismin de törende hazır bulunduğu gözlendi.

Denizlihaber.com’un daha önce haberleştirdiği nikah töreni sırasında yaşanan detaylar da törenin geneli kadar çok konuşulacağa benziyor. Alkışlar arasında uzun bir yolu beyaz halı üzerinden yürüyerek gelen genç çiftin mutlulukları ve sempatik tavırları dikkat çekerken, Atilla Zeybekci’nin nikahın ilk dakikalarında az sonra eşi olacak Elif Sertkan’ın elini sıkı sıkı tuttuğu dikkatlerden kaçmadı.

FUAR ALANI EVET SESLERİYLE İNLEDİ
Osman Zolan’ın yüksek sesle söylettirdiği ve 3 kez tekrarlattığı “Evet” yanıtlarıyla istek sınavından geçirdiği genç çiftten Atilla Zeybekci’nin daha kararlı olduğu dev salonu inleten “evet” sesleriyle anlaşılırken, nikaha görkemi kadar yapılan espriler damgasını vurdu.

CÜZDANI GELİNE VERDİ
Nikah işlemlerinin ardından Zolan çifte vermek üzere evlilik cüzdanını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verirken, Erdoğan cüzdanı vermeden önce gelin ve damat evli çiftlerden beklentilerini hatırlattı, 4 çocuk yapmaları tavsiyesinde bulundu. Atila Zeybekci bu tavsiye üzerine “4 çocuk yetmez Sayın cumhurbaşkanım, 7 çocuk yapacağız” esprisi yaparken, Erdoğan bu sözler üzerine, “4 çocuktan sonrası size kalmış” yanıtını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra elindeki evlilik cüzdanını Elif Sertkan’a verirken, “Atilla bunu Elif kızıma veriyorum ki aradığında bulman daha kolay olsun. Biliyorsun hanımlar daha iyi sahip çıkıyorlar” diye konuştu.

GELİN HANIM ZÜRİH’TE BANKACI
Öte yandan Atila Şükrü Zeybekci’yle yaşamını birleştiren Elif Sertkan’ın Zürih’te bankacılık yaptığı öğrenildi. Ailesinin de aslen Bursalı olduğu ama çok uzun süreden beri Zürih’te yaşadıkları edinilen bilgiler arasında.

10 GÜN SÜRDÜ
Şato Çiçekçilik tarafından fuar alanından dev bir nikah salonuna çevrilen EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nin Fuar Alanı’nda hazırlıklar tam 10 gün sürdü. Davetlilere altın sarısı renginde ve kalp şeklinde nikah şekerlerinin dağıtıldığı nikahta, davetliler için 4500 beyaz sandalye yerleştirilirken, nikahın yapıldığı sahne nergis çiçekleriyle süslendi. Tören sahnenin her iki yanında kurulan dev ekrana yansıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı