REKLAMI GEÇ

Atilla Zeybekci’den Tavas Zeybeği şovu

Atilla Zeybekci’den Tavas Zeybeği şovu

Damat Atilla Zeybekci, zeybek şovu yaptı, davetlilere dana tandır ve keşkek ikram edildi. Siyaset dünyasından iş dünyasına önemli isimlerin katıldığı Atilla Zeybekci’nin düğünü, deyim yerindeyse dillere destandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2018 Pazartesi, 18:39

Denizlihaber.com, Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Zeybekci’nin Anemon Otel’de gerçekleştirilen dillere destan düğünün detaylarına ulaştı. İş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin bir araya geldiği Elif-Atilla Zeybekci çiftinin düğününde Şato Organizasyon tarafından hazırlanan konsept kıştı.


900’DEN FAZLA DAVETLİ

Kış konsepti için hummalı bir çalışmayla hazırlanan salonda, sandalyeden tavandaki avizeye kadar tüm ince detayları bu konsepte uygun halde gerçekleştirildi. Zeybekci çiftinin düğününe 900’den fazla davetli katıldı. Ahmet Nazif Zorlu gibi önemli işadamlarının yanı sıra çok sayıda ak partili vekil, belediye başkanları, meclis üyeleri gibi isimler, oda ve dernek başkanları düğüne eşleriyle katıldı.

MENÜDE TANDIR VE KEŞKEK
Davetlilerin masalarında ana yemek dana tandırdı. Denizli lezzetlerinin de gerek ordövr tabağında gerekse ara sıcak olarak sunulan yemeklerde yer verilen düğünde keşkek unutulmadı. Gece boyunca bazı özel anlar dışında Blue Note orkestrası sahnedeydi.

ATİLLA ZEYBEKCİ’NİN ZEYBEĞİ DAMGASINI VURDU
Tavaslı Zeybekci Ailesinin mutlu gününü yaşayan oğulları damat Atilla Zeybekci, eşi ve konuklarına Tavas Zeybeği sürprizi yaptı. Bir halk dansları ekibiyle sahne alan Atilla Zeybekci, solo Tavas Zeybeği sergiledi. Alkışlanan performans sonrası eşi Elif Zeybekci’nin duvağını açıp alnından öpen Atilla Zeybekci’nin davetlilerden tam puan bu hareketi cevapsız kalmadı. Duygulandığı gözlenen Elif Zeybekci, eşine sarılarak teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı