REKLAMI GEÇ

Aynı coşkuyu yaşadık

Aynı coşkuyu yaşadık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de düzenlenen törenlerle kutlandı. Atatürk Stadı’ndaki törende öğrenciler hazırladıkları gösterileri törene katılanlara sunarak 87. yıl önce yaşamış olduğumuz o coşkuyu tekrar bizlere yaşattı.

/ DENİZLİHABER / 23 Nisan 2007 Pazartesi, 00:00

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşu 87. yıl düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk çocuklarına armağan edilen gün tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

İlk etkinlik valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Valilik önündeki törenin andından Vali Dr. Hasan Canpolat ve beraberindeki protokol Atatürk Stadyumundaki törene katıldı.

Yoğun katılımın olduğu törende ilk olarak protokol çocukların bayramını kutladı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, törene eşi Ayşen Zeybekci’siz katıldı. Protokol’un yerini almasının ardından törene geçildi. Kortej yürüyüşü ile başlayan törende öğrenciler Vali, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından selamlandı.Geçişin ardından öğrenciler hazırlamış oldukları gösterileri sergiledi. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen törenlere katılan binlerce kişi 87. yıl önceki coşkuyu ve heyecanı yeniden yaşadı.   

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı