REKLAMI GEÇ

Bakkal amca sınır ötesi taraftarı

Son günlerde artan terör olaylarını değerlendiren Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erol Tüzen, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı düzenlenen hain saldırıları ve ABD’nin Ermeni Tasarısı’nı kabul etmesini kınadı. Sınır ötesi harekâtına oda olarak sıcak baktıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 18 Ekim 2007 Perşembe, 00:00

Son dönemlerde birbiri ardına gelen şehit haberlerini değerlendiren Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erol Tüzen, yaptığı basın açıklamasında sınır ötesi operasyonu desteklediklerini bildirdi. ABD’nin Ermeni Tasarısı’nı kabul etmesini de şiddetle kınadıklarını belirten Tüzen, bu iki olayın aynı dönemde yaşanmasının tesadüf olmadığına inandığını kaydetti. Şehit ve Gazi aileleri için düzenlenen yardım kampanyasına katıldıklarını da sözlerine ekleyen Tüzen, Bakkallar ve Bayiler Odası olarak kampanyaya 1500 YTL ile katıldıklarını bildirdi.

‘Soy kırım yalanını kabul edenler dost olarak kabul edilmeyecektir’

Ermeni Tasarısı’nın ABD Temsilceler Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu’ndan’ geçmesini ABD’nin zaafı ve sorumsuzluğu olarak nitelendiren Tüzen, Bu ayıbın bir an önce ortadan kaldırılması gerektiğine dikkat çekti. Türklerin asla Soykırım yapmadığını ve etnik yapılara sahip çıktığını belirten Erol Tüzen, kanıt olarak da ülkemizde bulunan birçok kilise ve havraları gösterdi. Tüzen, “Dünya ülkeleri şunu iyi bilsin ki; bu sözde soykırımı kabul edenler Türkler tarafından hiçbir zaman dost kabul edilmeyecektir. Bunu kabul edenler dönüp kendi kirli geçmişlerine baksınlar” dedi.

Şehit ve gazi ailelerine 1500 YTL bağış

Şehit ve gazi aileleri adına düzenlenen yardım kampanyasına Bakkallar ve Bayiler Odası olarak 1500 YTL bağışta bulunduklarını ifade eden Tüzen, amaçlarının bu topraklar için şehit düşen, gazi olan vatan evlatlarının ailelerine sahip çıkmak olduğunu dile getirdi. Tüzen, “Şehit ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Bu vatanı parçalamaya hiç kimsenin güce yetmez. Başta sivil toplum kuruluşlarımız olmak üzere tüm halkımızı bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı