REKLAMI GEÇ

Başbakanlık Danışmanı Saim İlçioğlu’nun mutlu günü

Başbakanlık Danışmanı Saim İlçioğlu’nun mutlu günü

İlçioğlu ve Ekici ailelerinin doktor çocukları Gökçen İlcioğlu ile Mustafa Ekici, Denizli’de düzenlenen nikah töreniyle yaşamlarını birleştirdi. Göveçlik’teki Kültür Sitesi’ndeki törene iş dünyasından siyasete çok sayıda davetli katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2016 Cumartesi, 10:53

Başbakanlık Danışmanı ve PTT Yönetim Kurulu Üyesi Saim ilçioğlu’nun kızı Dr. Gökçen İlçioğlu evlendi. Göveçlik Kültür Sitesi’nde düzenlenen törene Vali Ahmet Altıparmak, AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Danışmanı ve AK Parti eski Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, belediye başkanları, siyasi partilerin yöneticileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Cemile-Saim İlçioğlu ve Hatice-Veli Ekici, nikah törenine katılanları Kültür Merkezi girişinde karşılarken, gönderilen çelenklerle adeta bir çiçek bahçesi oluştu. Törende, Hacı Şerif’in ünlü dondurma ve irmik helva karışımı ürünü ikram edildi.

NİKAHI ZOLAN KIYDI
Ankara Üniversitesi’nde Çocuk Psikoloğu Uzmanı asistanı olarak görev yapan Gökçen İlçioğlu ile Hacettepe Üniversitesi’nde dahiliye uzmanlığı asistanı olan Mustafa Ekici’nin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Nikah şahitliklerini de Vali Ahmet Altıparmak, AK Parti Milletvekili Şahin Tin ve eski milletvekili Mehmet Yüksel yaptı.

denizli-basbakan-danismani-ilcioglu-kizini-evlendirdi-1

DÜĞÜN KONYA’DA
Bu arada, Gökçen-Mustafa Ekici çiftini düğün töreni ise bugün damadın ailesinin oturduğu Konya’da yapılacak. Düğün törenine de siyaset ve iş dünyasından çok sayıda katılımın olması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı