REKLAMI GEÇ

Bu kadarı da fazla

Bu kadarı da fazla

Denizli’de bazı sürücüler, boş gördüğü yere aracını park etme alışkanlığında sınır tanımıyor. Sürücüler, yaya kaldırımları ve bina girişlerinin önü birer doğal otopark gibi kullanılırken, bu konuda en çarpıcı örnek Arif Yalınkaya İlkokulu’ndan geldi. Sürücünün giriş kapısı önüne park ettiği otomobil, öğrencilere zor anlar yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2015 Cuma, 14:47

“Her yer benim için otopark” anlayışındaki sürücü, 07 TY 600 plakalı otomobilini Sırakapılar Mahallesi’ndeki Arif Yalınkaya İlkokulu’nun giriş kapısı önüne park ederek uzaklaştı. Uygunsuz parkın okula giriş çıkış saatine rastlaması, öğrencilere ve onları getiren velilere hayli sıkıntı yarattı.

Çocuklarıyla birlikte buldukları boşluklardan geçmeye çalışan veliler, sürücüye tepkisini “Yaya kaldırımlarının, bina girişlerinin sürücüler tarafından işgaline alıştık. Ama bu kadarı da fazla. Park eden sürücü yaptığının cezası kalacağını bildiğinden araç saatlerce orada kaldı” sözleriyle dile getirdi.

Yorumlar

Misafir   -  Bağlantı 9 Ekim 2015, 15:38

Ne kadar sonuç veriyor bilmiyorum fakat Emniyet Genel Müdürlüğü’nün web sitesinde ihbar için bir bölüm yer alıyor, fotoğrafta eklenebiliyor.

http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı