REKLAMI GEÇ

Buğlem sağlığına kavuşuyor

Buğlem sağlığına kavuşuyor

İlk ameliyatını Denizlili yardımseverlerin desteği ile toplanan paralarla olan Hasan-Abide Güngör çiftinin 2 yaşındaki kızları Elasu Buğlem, sinir sıkışması nedeniyle sağ kolundan ikinci kez bıçak altına yattı. Milli Güreşçi ile aynı adı taşıyan torunu Hasan Güngör, kızının ameliyatının başarılı geçtiğini, bundan sonra yapılacak iki ameliyat ile sağ kolunu tamamen kullanabileceğini söyledi ve yardımseverlere teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2016 Salı, 15:43

Adı Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki spor salonunda yaşatılan milli güreşçi ile aynı adı taşıyan torunu Hasan Güngör’ün 2 yaşındaki kızı Elasu Buğlem, sinir sıkışması nedeniyle sağ kolundan ikinci kez ameliyat oldu. Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleştirilen ameliyatın başarılı geçtiğini söyleyen baba Hasan Güngör, kızı Buğlem’in Denizlili yardımseverler sayesinde sağlığına kavuşacağını belirterek, teşekkür etti.

denizli-minik-buglem-2-ameliyat-hasan-gungor-ic

YARDIMLAR OLMASAYDI İLK AMELİYATI YAPTIRAMAZDIM
Minik Buğlem, ilk ameliyatını daha 7 aylıkken oldu. 2014 yılında sinir nakli yapılan Buğlem, 50 bin lira tutan hastane masraflarının Denizlili yardımseverlerin desteği ile karşılandığını belirten Baba Güngör, “İlk ameliyat bizim için çok önemliydi. Ancak 50 bin lira gibi bir paraya ihtiyacımız vardı. Eğer o yardımlar olmasaydı, ilk ameliyatı yaptıramasaydık, bugün ikinci ameliyata gerek kalmazdı. Önemli olan sinir nakli idi. Sinir naklinden sonra ikinci ameliyatını olan kızımın sağlık durumu iyiye gidiyor. Tamamen kolunu kullanabilmesi için daha iki ameliyat daha olması gerekiyor” dedi.

MARANGOZLUK YAPIYOR
Artık maddi sıkıntılarının olmadığını da dile getiren Hasan Güngör, “İlk ameliyat 2 yıl önce gerçekleşti. Geçen iki yıllık sürede maddi durumumuz biraz düzeldi. Kendi işyerimi açtım. Marangozluk yapıyorum. Borçlarım var ama zorda olsa hastane masraflarını kendimiz karşılayabiliyoruz. Zor durumda kaldığımızda imdadımıza Denizli halkının koşacağını da biliyorum. İlk ameliyatta bunu gördük. Ben bir kere daha Denizli halkına teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı