REKLAMI GEÇ

Bahar havası piknik alanlarını doldurdu

Bahar havası piknik alanlarını doldurdu

Denizli’de hava sıcaklığının 20 derecenin üzerine çıkmasının ardından hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar piknik alanlarına akın etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2017 Pazar, 17:07

Denizli’de hafta sonunda yazdan kalma bir hava yaşanıyor. Hafta sonunda bahar havasını fırsat bilen vatandaşlar Çamlık, Servergazi, Başkarcı, Cankurtaran’da bulunan piknik alanlarına akın etti. Hafta sonunda sıcak havanın tadını çıkartan vatandaşlar, keyifli gün yaşadı. Mangal yapıp, piknik yapan aileler, gönüllerince eğlendi.

SOSYAL MEDYADA PİKNİK HAVASI
Bu arada Facebook, Instagram, Twitter gibi sosyal medya ağları piknik fotoğraflarıyla şenlendi. Eş, çocuk ya da arkadaşlarıyla bol bol selfie yapan vatandaşlar, stres atarak yoğun bir çalışma haftası öncesinde eğlenerek dinlendiler.

KUZU GÖBEĞİ BOLLUĞU
Öte yandan yağışların ardından havaların ısınmasıyla mantar ve kuzu göbeği sezonu da başladı. Denizli’nin ormanlık ve dağlık bölgelerinde kuzu göbeği aramaya çıkanlar eli boş dönmüyor. Hem doğa yürüyüşü yapan hem de lezzetli mantar va kuzu göbeklerini toplayan vatandaşlar, bahar havasının da tadını çıkarıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı