REKLAMI GEÇ

Denizli, Berzah’a plato oluyor

Denizli, Berzah’a plato oluyor

Ekonomik yönü ile Anadolu kentleri arasında ön plana çıkan Denizli, sinema sektörünün de ilgilisini çekti. Rol Yapım Film Şirketi, Denizli’de bir film çekmeye karar verdi. Fantastik-gerilim türündeki film, ‘Berzah’ adını taşıyor.

/ DENİZLİHABER / 6 Nisan 2007 Cuma, 00:00

Denizli, fantastik-gerilim türündeki sinema filmine, platoluk yapacak. Şimdi konservatuvar olarak kullanılan Külahçıoğlu Un Fabrikası, Çardak Kervansarayı, diğer tarihi mekanlar, travertenler ve çeşitli kasabaların Denizli ile bağlantısını kuran ıssız ara yolların çekim mekanı olarak kullanılacağı filmin çekimleri, 2.5 ayda tamamlanacak. Rol Yapım Film Şirketi’nin bir yapımı olan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Neslihan Kaptanağası yapıyor.

Kaptanağası’nın yönetmen olarak görev aldığı ilk sinema filmi olan ‘Berzah’ın ve başrol oyuncularının tanıtımı, DGC’de yapıldı. Filmin yönetmeni ve senaristi Kaptanağası, filmin bir yolculuk hikayesi olduğunu söyledi. Filmin çekimleri sırasında Denizlililer’in desteklerini beklediklerini belirten Kaptanağası, “Denizli halkının ve Denizlili firmaların yardımına ihtiyacımız var. Filmin galasını Denizli’de yapmamız isteniyor. Bize destek olun” diye konuştu. Kaptanağası, filmde zaman zaman Denizlili vatandaşlara da rol vereceklerini söyledi. Kaptanağası., filmin bütçesini ise açıklamayacaklarını söyledi.

40 kişilik bir ekiple çekilecek olan filmde, Murat Ünalmış, Aliye, Burcu Canbaş ve deneyimli oyuncu Tomris Oğuzlar başrolleri paylaşıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı