REKLAMI GEÇ

Sevgililer Günü’nde nikaha koştular

Sevgililer Günü’nde nikaha koştular

Denizli’de 14 Şubat Sevgililer günü nikah salonlarında oldukça hareketli geçti. Evlilik tarihini 14 Şubat’a denk getiren 40 çift, sevgililer gününde kıyılan nikahlarla mutluluğa yelken açtılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2017 Çarşamba, 11:43

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ta, Denizlili çiftler, nikah salonlarına akın etti. Bu anlamlı günde hayatlarını birleştirmek isteyen 40 çift düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. 14 Şubat tarihinde İncilipınar Nikah Salonu’nda 32 çift, Ferit Ali Küçüka Nikah Salonu’nda ise 8 çift, Sevgililer Günü’nde evlenerek aşklarını taçlandırdı.

Sevgililer Günü’nde evlenmek isteyen Yunus Emre Kalkan ile Hanedan Özen çifti düzenlenen nikah töreniyle evlilik cüzdanlarına bu anlamlı günü yazdırdı. Genç çiftinin nikah törenine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de katılarak, gençlerin mutluluğuna ortak oldu

14 Şubat tarihine evlilik kararı alan Turgay Deniz ve Gülçin Turan çiftinin nikah şahitliğini ise CHP İl Başkanı Teoman Sancar ile CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı