REKLAMI GEÇ

Denizli’deki bu görüntü “Yok artık” dedirtti

Denizli’deki bu görüntü “Yok artık” dedirtti

Denizli’de bir çiftin elektrik bisikletle çocuklarını nasıl taşıdıklarını gösteren akıl almaz görüntü, görenlerin tepkisini çekti. Fotoğraf, bugün bir vatandaş Denizli’de çekilip, Denizli Trafik Yaşam Grubu’nda paylaşıldı. Fotoğrafta bir çocuğun genç bir çift tarafından kelimenin tam anlamıyla “Ölümle burun buruna” nasıl taşındığı görülüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2017 Cumartesi, 14:45

Facebook’ta bulunan Trafik Yaşam Grubu’nda paylaşılan fotoğrafı görenler, gözlerine inanamadı. Ömer Hasyılmaz isimli bir vatandaş tarafından grup sayfasında paylaşılan fotoğrafta elektrikli bisikletle seyir halinde olan bir çiftin çocuklarını bisikletin yerden 15-20 santim yüksekliğe sahip alt bölümde yüzükoyun taşımalarını görenlerin tepkisini aldı.

Önünden geçtikleri otobüs durağındaki Denizli Büyükşehir belediyesi logosundan Denizli’de çekildiği anlaşılan fotoğraftaki çift, grup üyelerinin paylaşım altına yaptıkları yorumlarda topu tutuldu. Fotoğrafta küçük bir çocuğun resmen ölümle burun buruna taşınması vatandaşları çileden çıkardı.

Çocuklarını taşıma yöntemleriyle resmen ölüme davetiye çıkardıkları ve bir anne babanın göstermesi gereken duyarlılıktan çok uzak oldukları gözlenen çiftin rahatlığı da fotoğrafa yansıdı. Baba olduğu düşünülen elektrikli bisiklet sürücüsünün yüzündeki gülümseme, anne olduğu sanılan hemen arkasındaki genç kadının kulağına taktığı kulaklıklarla müzik dinleme umarsızlığının da yansıdığı fotoğrafın altına yapılan yorum yapan vatandaşlar, çifte ateş püskürürken, ölümle burun buruna yolculuk yapan çocuğun hayatına yönelik endişeler de dile getirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı