REKLAMI GEÇ

Dünyanın en iyi çoban köpeği ırkları yarıştı

Dünyanın en iyi çoban köpeği ırkları yarıştı

Yörük Çoban Köpekleri Irk Derneği, Denizli’de Çoban Köpeği ırklarının katıldığı yarışma düzenledi. Denizli ve çevre illerden 200’e yakın çoban ırkının katıldığı yarışmaya hayvanseverler büyük ilgi gösterdi.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2017 Pazar, 12:52

Yörük Çoban Köpekleri Irk Derneği, ’Çoban Köpekleri Irk Güzellik Yarışması’ düzenledi. Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşen ve yüzlerce hayvanseverin ilgi gösterdiği yarışmaya Denizli ve çevre illerden yetiştiriciler, 200’e yakın çoban ırkı ile katılım sağladı.

Yörük Çoban Köpekleri Irk Derneği yöneticileri Birol Başyiğit ve Kaan Bilgiç’in öncülüğünde organizasyonunu Ali Kaçar, Özgür Yılmaz, Körfez Kennel, Abdurrahman Demir, Hilmi Çakıroğlu, Fahri Demirci, İstanbullu Emrah ve Hasan Çakır’ın yaptığı etkinlikte, kategorilerde Yörük Çoban Irkı, Anadolu Çoban Irkı ve Malaklı Kangal ırkı yarıştı.

Yörük çadırlarının da kurulduğu yarışma alanına gelenler doğal güzellikleriyle bilinen Atlı Spor Kulübü’nde piknik yapmayı da ihmal etmedi. Türkiye genelinde sadece birkaç ilde düzenlenen yarışmada jüri üyeleri dereceye girenleri belirleyebilmek için zorlandı. Yarışmada, ırklarında dereceye giren hayvan sahiplerine kupa ve madalya verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı