REKLAMI GEÇ

Gençlik Kampı devam ediyor

Gençlik Kampı devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından bu yıl hayata geçirilen Gençlik Kampı devam ediyor. Kampta, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunan öğrenciler yaz tatillerini verimli bir şekilde geçiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2017 Çarşamba, 09:35

Gençlerin yaz tatilini daha verimli geçirmesi ve sosyal hayatlarına farkındalık katmak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Gençlik Kampı devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran Kamp Alanında düzenlenen Gençlik Kampı bu kez, Muratdede, Değirmenönü, Karahasanlı, İlbade ve Fatih Mahallesinde yaşayan öğrencileri ağırladı. Kampta mangala, satranç ve futbol oynayarak eğlenme imkanı bulan öğrenciler gönüllerince vakit geçiriyor.

Değerler eğitiminin verildiği gençlere program kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Sokak Hayvanları Kliniği tarafından çevre kirliliğinin önlenmesi, su kullanımı ve tasarrufu, sokak hayvanlarının korunması konularında sunum yapılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı