REKLAMI GEÇ

İsmet Kayhan son yolculuğuna uğurlandı

İsmet Kayhan son yolculuğuna uğurlandı

Kalp rahatsızlığı bulunan ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren Avukat İsmet Kayhan için Denizli Barosu’nda tören düzenlendi.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2017 Çarşamba, 12:51

Kalp rahatsızlığı ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde dün akşam saat 21.50 sıralarında, 75 yaşında hayata gözlerini kapayan Denizli Barosu önceki Başkanlarından İsmet Kayhan için cenaze töreni öncesi Baro Binası önünde bir tören düzenlendi.

1988-1992 yılları arasında Denizli Baro Başkanlığı görevini üstlenen, uzun yıllar Türk Hava Kurumu Denizli Şube Başkanlığı ve Genel Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan üç çocuk babası Avukat İsmet Kayhan’ın ölümü hukuk camiasında ve yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı.

Denizli Barosu’nda bulunan Atatürk Heykeli önünde düzenlenen törene Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan, Baro üyesi avukatlar, Merhum İsmet Kayhan’ın eşi Hatice Kayhan ve çocukları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Denizli Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan, “Denizli Barosu önceki Başkanlarından Avukat İsmet Kayhan Sarayköy İlçesi Tosunlar Köyü’nde dünyaya gelmiş, Denizli Lisesi’nde yatılı öğrenci olarak okuduktan sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni tamamlayarak 1967 yılında mesleğine başlamış ve Denizli Barosu’na katılmıştır. 1988 yılında seçildiği Baro Başkanlığı görevi sırasında, Denizli Adliye Binası’nda avukatlar için bir oda ayrılmasını sağlamış, mesleğine ve meslektaşlarına sayısız hizmetler sunmuştur. 12 Eylül sonrası Halkçı Parti İl Başkanlığı da yapan değerli meslektaşımız Avukat İsmet Kayhan’a Allah’tan Rahmet, ailesi, yakınları ve meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz” dedi.

Törende daha sonra Merhum İsmet Kayhan için dualar okundu, cenaze namazının kılınacağı Ulu Camii’ne omuzlarda uğurlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı