REKLAMI GEÇ

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu 24 Eylül’de

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu 24 Eylül’de

Denizli’de, bisikletin ulaşım aracı olarak yaşamın parçası haline gelmesi, egzoz kirliliğine karşı toplumu bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile ‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ düzenleniyor.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2017 Salı, 12:37

Denizli, 24 Eylül Pazar günü farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. İlk kez 2013 yılında İzmir’de hayata geçirilen ‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ bu yıl Denizli’de de yapılacak.

Rengarenk kıyafetlerini giyip, balon, çiçek ve oyuncaklarla bisikletlerini süsleyecek olan kadınlar, 24 Eylül’de Forum Çamlık’ta toplanarak bisiklet turuna çıkacaklar.

Etkinliğin organizasyonunu yapan Güler Gürgüt, tüm bağımsız ve aktivist kadınlara çağrıda bulunarak, “Ojenizi, rujunuzu sürün, topuklu ayakkabılarınızı giyin, sadece kendinizi süslemekle kalmayın, bisikletinizi de çiçek ve kurdelelerle takıp takıştırın ve bize katılın” dedi.

Gürgüt, etkinliğin tamamen bir kadın ‘kadın etkinliği’ olmasına rağmen, erkeklere de Takım elbisesini giyen bize katılabilir” dedi.

Bisikletin ulaşım aracı olarak yaşamın parçası haline gelmesi, egzoz kirliliğine karşı toplumu bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile bu etkinliğe imza attıklarını kaydeden Güler Gürgüt, “Şu anda sosyal medyada bisiklet turumuza katılmak istediğini bize bildiren 300 kadın hazırlıklarına başladı. Turumuz Forum Çamlık’ta başlayıp Çamlık’ta müzik eşliğinde gerçekleştireceğimiz dans ile sona erecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı