REKLAMI GEÇ

Zalim hayattan darbe üstüne darbe yedi

Zalim hayattan darbe üstüne darbe yedi

16 Haziran’da Hacıeyüplü Mahallesi’nde TIR ile işçi taşıyan minibüs çarpışmıştı. Kazada ağır yaralanan Sarayköylü Rumeysa Özen, bayramın ikinci günü hayatını kaybetti. 22 yaşındaki Rumeysa’nın kısa süre önce eşinden ayrıldığı, sigortasız çalıştırıldığı, üstelik maaşını da alamadığı ortaya çıktı.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2017 Çarşamba, 12:57

16 Haziran günü Merkezefendi’nin Hacıeyüplü Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 22 yaşındaki Rumeysa Yıldırım, iki gün önce tedavi gördüğü hastanede öldü. Kaza da hayatını kaybeden Rumeysa’nın yaşadığı büyük dramı ise, Denizlihaber ortaya çıkardı.

16 Haziran günü saat 08.00 sıralarında Hacıeyüplü’de 3120 ile 3123 sokaklarının kesiştiği kontrolsüz kavşakta Erdem Altun (39) yönetimindeki 20 AB 485 plakalı TIR, Manisa’nın Sarıgöl İlçesi’nden tekstil işçisi getiren İbrahim Yaşa’nın kullandığı 45 TA 5834 plakalı işçi servisine sol ortasından çarptı. TIR’ın çarptığı minibüs, yaklaşık 30 metre sürüklendi. Her iki sürücüyle birlikte 15 kişi, kazada yaralandı.

RUMEYSA SERVİS ARACINA SARAYKÖY’DEN BİNDİ

Sarıgöl’den işçi getiren ve çarşaf, pike üretimi yapan firma, işçi temininin bir bölümünü Manisa’nın Sarıgöl ilçesinden yapıyordu. Sarıgöllü işçileri taşıyan servis aracı, Sarayköy’den de Rumeysa Yıldırım’ı alıyordu. Kazada ağır yaralanan ve beyninden darbe alan 22 yaşındaki Rumeysa, tedavi gördüğü Cerrah Hastanesi’nde bayramın ikinci günü vefat etti. Genç kadının ölümü yakınlarını yıktı.

MAAŞ YOK, SİGORTA YOK
Rumeysa’nın hayatından dram çıktı. 1 yıl önce evlenen, 3 ay önce boşanan Rumeysa, ayakta durabilmek ve giderlerini karşılamak için işe girdi. Sarayköy’de baba ocağına sığınan Rumeysa, 2 ayı aşkın zamandır çalışıyordu. Ancak, hiç maaş alamadığı ve sigortasının da yatmadığı öğrenildi. Babası Lütfi Yıldırım, “Acımız çok büyük. Kızım büyük travmalar yaşadı. İşe girdi, maaşını alamadı. Maaşını alamadığı gibi sigortası da yatmadı. İşverenden davacı olacağım. Diğer işçilerin de sigortasını yatırmıyormuş” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı