REKLAMI GEÇ

Hayvanseverden alkışlanacak davranış

Hayvanseverden alkışlanacak davranış

Altıntop Mahallesi’nde bir hayvansever, sokak kedileri için ziyafet sofrası hazırladı. Kaldırıma gazeteler sererek üzerlerine balık bırakan gizli kahraman, hayvanseverlerin takdirini topladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2016 Salı, 09:34

Havaların soğuması, sokaktaki dostlarımız için de zorlu bir sürecin başlangıcı oldu. Yemek bulmakta zorlanan kedi ve köpekler için hayvanseverler yardım çağrıları yaparken, Altıntop Mahallesi’nde bir vatandaş alkışlanacak bir davranış ortaya koydu. Kediler için sokağa balık bırakan hayvansever, vatandaşların takdirini topladı.

Altıntop Mahallesi’nde kaldırıma serilmiş ve üzerine konmuş balıklar, sokak kedileri için tam anlamıyla bir ziyafet oldu. Kimin yaptığı belli olmayan bu anlamlı davranış sokak kedilerini sevindirirken, hayvanseverlerin de takdirini topladı.

Hayvanseverler, sokak hayvanlarının ağır kış koşullarında hayatta kalmak için büyük çaba harcadığını belirterek, kapı önlerine bir tas su ve bir tas yemek bırakmanın onların yaşam mücadelesine büyük destek sağlayacağını ifade etti.

Yorumlar

ezgi   -  Bağlantı 6 Aralık 2016, 11:29

Doğayı seven ve sevdiren bir değer olan hayvanların kışın düşünülmesi güzel olmakla birlikte veterinerlerden aldığım bilgilere göre bazı kediler kılçıklarını ayıramadığı balıklar yüzünden bağırsaklarda kanama yaşayarak ölmektedir. Bu durum tartılmalı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı