REKLAMI GEÇ

İnsanlık ölmemiş. Bulduğu paranın sahibini arıyor

İnsanlık ölmemiş. Bulduğu paranın sahibini arıyor

Ferhat Köseoğlu, 29 Ekim Bulvarı üzerinde bulduğu paranın sahibini arıyor. Denizli’nin sosyal medyada en önemli gruplarından biri olan Denizli Trafik Yaşam Grubu’ndan paranın sahibini arayan Köseoğlu, sahibinin bulunmaması halinde ihtiyaç sahibine bağışlanacağın söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2017 Pazar, 12:55

Denizli Trafik Yaşam Grubu, trafikle ilgili paylaşımların yanı sıra sosyal ve kültürel alana verdiği destekle de hızla büyüdü ve adından söz ettirir hale geldi.

Grubun üyelerinden biri de yaptığı paylaşım ile “İnsanlık ölmemiş” dedirtti. Merkezefendi’nin 29 Ekim Bulvarı üzerinde bulunan işyerinin önünde bir miktar para bulan Ferhat Köseoğlu, kendi imkanlarıyla sahibini bulamayınca, üyesi olduğu gruptan paylaşım yaptı.

Köseoğlu, “Merkezefendi 29 Ekim Bulvarı üzerinde işyerimizin önünde bir miktar para bulduk arkadaşlar. Düşüren arkadaş tarih ve tahmini saatini söylerse iyi olur. Kamera kayıtlarında tam net olmamakla birlikte, bulunmazsa kaybeden kişi adına hayır edilecektir.Arkadaşlar vicdanlı olalım insanlık için kaybeden ihtiyaç sahibi olabilir” paylaşımı yaptı,” insanlık ölmemiş” dedirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı