REKLAMI GEÇ

Kazdağlı sosyal medyanın kalbinde

Kazdağlı sosyal medyanın kalbinde

Pamukkale Üniversitesi’nin eski rektörlerinden Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, sosyal medyanın merkezini gezdi. Amerika Birleşik Devletleri’ne gezi gerçekleştiren Kazdağlı, Google Merkezi’ni, Facebook, Whatsapp ve Instagram’ın ileri teknoloji kampusunu ziyaret etti. Kazdağlı izlenimlerini sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2017 Cuma, 15:16

Pamukkale Üniversitesi’nin eski rektörlerinden Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, ABD’ye kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

ABD’deki ziyaretlerinin önemli bir bölümünü dünyanın en önemli yapılanmasından biri olarak kabul edilen sosyal medya üzerine gerçekleştiren Kazdağlı, izlenimlerini de an be an takipçileriyle paylaştı.

Silikon Vadisi’ni gezen, üniversite kampusu büyüklüğündeki teknoloji devi Google Genel Merkezi’ni ziyaret eden Kazdağlı’nın önemli duraklarından biri de dünyanın en gözde oluşumlarından biri olan sosyal medyanın kalbi oldu.

Yaklaşık çoğunluğu genç 20 binin üzerinde yetenekli insanın çalıştığı Facebook, Whatsapp ve Instagram’ın ileri teknoloji kampusunu gezen Kazdağlı, hayranlığın gizleyemedi.

Merkezi “Adeta bir kasaba büyüklüğünde” sözleriyle yorumlayan Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, “Etkilenmemek mümkün değil. Burada 80 dolayında Türk genci de görev yapıyor” sözlerini de paylaştı.

Kazdağlı, ABD’deki inceleme gezisini sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı