REKLAMI GEÇ

Lüleburgaz’da kaybolan genç kız Denizli’ye gelirken görüldü

Lüleburgaz’da kaybolan genç kız Denizli’ye gelirken görüldü

Lüleburgaz’da yaşayan 15 yaşındaki Beyza Yüksel, 23 Şubat günü sabah erken saatlerde evden çıktı bir daha da kendisinden haber alınamadı. Son olarak Lüleburgaz terminalden Denizli otobüsüne bindiği belirlenen Beyza’yı görenlerin polisi araması istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2017 Cuma, 15:56

Lüleburgaz’da ailesi ile birlikte yaşayan 15 yaşındaki Beyza Yüksel, sabah erken saatlerde evden ayrıldı ve servise bindi. O saatten itibaren kendisinden bir daha haber alamayan ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu.

Akşam eve dönmemesi üzerine durumu polise bildiren Beyza Yüksel’in ailesi, bir yandan da kendi imkanları ile arama çalışması başlattı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından da  Türkiye genelinde aranması için karar çıkarılan Beyza Yüksel’in son olarak Lüleburgaz Oto Santral Garajı’nda Denizli otobüsüne binerken görüldüğü anlaşıldı.

Beyza Yüksel’in babası Salih Yüksel, kızının neden evden kaçtığını anlayamadıklarını belirterek, bir arkadaşıyla birlikte Denizli otobüsüne bindiğinin görüldüğünü söyledi.

Lüleburgaz’dan Denizli’ye çağrı yapan baba Salih Yüksel, “Kızımı görenlerin ya da yerini bilenlerin polise ve 0507 063 13 04 – 0542 578 76 68 numaralı telefonlardan bize bilgi vermelerini rica ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı