REKLAMI GEÇ

PAÜ’de Bahar Konseri

PAÜ’de Bahar Konseri

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Türk Halk Müziği Topluluğu, Mega Band Orkestrası eşliğinde koronun eski ve yeni üyeleri ile birlikte ‘Bahar Konseri’ verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2017 Perşembe, 09:55

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Zühal Feray Şenkibar şefliğinde verilen konserde Türk Sanat Müziği’nden Türk Halk Müziği’ne, arabesk müzikten pop ve rock müziğe çeşitli eserler seslendirildi.

Farklı alanlarda öğrenim gören PAÜ’lü öğrencilerinden oluşan 14 kişilik koro ekibine Mega Band Orkestrası eşlik etti. Veda Busesi, Aşkın Kanunu gibi Türk Sanat Müziği eserleri ile başlayan konser, PAÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü mezunlarından İsmail Çakır’ın konuk sanatçı olarak katılarak seslendirdiği Türk Halk Müziği eserleri ile devam etti.

Hangimiz Sevmedik, Zor Bela, Dilenci gibi arabesk eserlerin seslendirilmesinin ardından, Aslan Gibi, Vaziyetler, Sarışın gibi pop müzik eserler okundu. Konserin son bölümünde ise yine Müzik Öğretmenliği Bölümü mezunlarından Faik Zengin’in seslendirdiği Emmoğlu, Islak Islak, Razıysan Gel gibi rock müzik eserler dinleyicilere sunuldu.

Konserin sonunda Türk Halk Müziği Topluluğu Şefi Zühal Feray Şenkibar’a, Mega Band Orkestra Şefi Orhan Dikici’ye ve Konuk Sanatçı İsmail Çakır’a, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nurten Çekal tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Dinleyicilerin beğeni ile izlediği konser, koro şefi Zühal Feray Şenkibar’a öğrencileri tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü kutlaması ile son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı