REKLAMI GEÇ

PAÜ’de gündem “Yasalar ve Siber Dünya”

PAÜ’de gündem “Yasalar ve Siber Dünya”

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Ticaret ve Finansman Topluluğu tarafından düzenlenen “Yasalar ve Siber Dünya” konulu konferansa İstanbul Barosu Bilişim Hukuk Komisyonu Başkanı Avukat Sertel Şıracı konuşmacı olarak katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2017 Pazar, 15:31

Moderatörlüğünü Asist Denetim Danışmanlık S.M.Mali Müşavirlik Yönetim Kurulu Üyesi Alper Cemal Ekiz’in yapacağı ve geleceğin hukuki sorunlarının anlatılacağı konferansa Bilişim Hukuku konusunda uzman olan İstanbul Barosu avukatlarından Sertel Şıracı konuşmacı olarak katılacak.

21 Mart Salı günü saat 14:30’da PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek konferansta özetle, Yapay zeka, Siber güvenlik, Sosyal medyada yaşananan sorunlar ve İnternette işlenen suçlar konuları işlenecek.

Sertel Şıracı Kimdir?
1981 Denizli doğumlu olan Av. Sertel Şıracı evli ve 2 çocuk babasıdır. Halen İstanbul Barosu’na bağlı olan Şıracı, İstanbul Barosu Bilişim Hukuk Komisyonu Başkanlığı’nı yürütmektedir. Bunun yanında Marka ve Patent vekili, Arabulucu olan Şıracı E-ticaret ve İnternet Hukuk Derneği kurucu üyesidir. Ulusal basında birçok makalesi yayımlanan Sertel Şıracı İstanbul Hukuk Fakültesi’nde kişisel verilerin korunması hakkında tez çalışmalarını sürdürmektedir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı