REKLAMI GEÇ

Sosyal medyada canlı yayın çılgınlığı

Sosyal medyada canlı yayın çılgınlığı

Elinde akıllı telefonu olan herkes gazeteci oldu. Canlı yayın yapıyorlar, trafik kazalarının fotoğraflarını an itibariyle paylaşıyorlar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2017 Cumartesi, 17:18

Hemen herkesin elinde akıllı telefon olması, sosyal medyanın etkili kullanılması sonucu gönüllü gazeteci sayısında patlama oldu. Trafik kazalarının görüntüleri ve fotoğrafları Facebook’ta paylaşılıyor, hatta günün her anı canlı yayınlar yapılıyor.

Trafik grubundaki paylaşımlarda, nerelerde trafik ekibi olduğu, hangi yolda kaza meydana geldiğini, kimin nerede kiminle eğlendiğini görmek mümkün. Son olarak Facebook’taki Denizli Trafik Grubu’nda Mert Faruk Ukis’in paylaşımı oldukça dikkat çekiciydi.

Mert Faruk Ukis, maddi hasarlı bir trafik kazasını an itibariyle canlı yayında paylaştı, anlatımı ile profesyonel spikerlere taş çıkarttı.

Emniyet Müdürlüğü önündeki alt geçitte meydana gelen trafik kazasından sonra yaşananları canlı yayınlayan Ukis, “An itibariyle Emniyet Müdürlüğü önündeyiz. 4 aracın karıştığı maddi hasarlı zincirleme kaza oldu. Umarım yaralı yoktur. Acıpayam istikametinden gelenler dikkatli olsunlar, yavaş ilerlesinler. Araçlar sağ şeritten ilerlesin. Tekrar ediyoRUM; Umarım kaza da yaralı yoktur” anonsunu yaptı.

Sosyal medya, her internet kullanıcısının adeta gazetecilik yapmasına olanak sağlıyor. Günün her saati, sosyal medyada canlı yayın izlemek mümkün.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı