REKLAMI GEÇ

Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Gurubu ile Volkswagen Team Platformu bir araya geldi

Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Gurubu ile Volkswagen Team Platformu bir araya geldi

Denizli’nin etkili sosyal medya oluşumları, Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Gurubu ile Volkswagen Team Platformu Üçler’de bir araya geldi. Grup üyelerinin tanıştığı etkinlikte geleceğe dönük projeler ele alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2017 Salı, 13:43

Denizli de sosyal paylaşım gurubu olarak hizmet veren Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Gurubu ile Volkswagen Team Platformu Üçler’de bir araya geldi. Hilal Cami yanında gerçekleştirilen etkinliğe otomobilleriyle katılan grup üyeleri renkli görüntüler oluşturdu.

Yoğun bir takipçi grubu bulunan Denizli Trafik Yol Yardımlaşma Grubu ile kısa sürede bağlayıcı kararlar ile düzeyli bir gurup halinde hareket eden Volkswagen Team Platformu’nun ortak çabaları ise trafikte saygı ve kurallara uymayı ön planda tutabilmek.

Buluşmada konuşan Volkswagen Team Başkanı Arda Güven, trafikte saygıdan asla taviz vermediklerini belirterek, “Grup olarak öncelikli amacımız trafikte saygı ve kurallara kayıtsız ve şartsız uymayı sağlayabilmek. Bunun için önce kendi içimizde tutarlı olmamız gerekiyor. Grubumuza üye olanlardan da bu titizliği bekliyoruz. Aksi bir durum olduğunda da grup olarak yolumuzu ayırıyoruz” dedi.

Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu Başkanı Adnan Bozkurt ise, Denizli de başlayan radar trafik yol yardımlaşma gurubu fikrinin giderek büyüdüğü, diğer illerde de benzer isimler altında sosyal yapılar oluştuğunu söyledi. Grupta yapılan paylaşımların trafik güvenliği çerçevesinde sınırlı kalmasını beklediklerini anlatan Bozkurt, “Güçlü bir zincir kurduk. Bu yola hem trafikte güvenli bir ortam yaratılmasına katkı sağlıyoruz, hem de üyeler arasında ciddi bir güç birliği ile yardımlaşmayı hayata geçiriyoruz. Paylaşımlarımız ile kurallara uymayanları da deşifre ediyoruz” dedi.

Buluşma, gelecekte yapılması planlanan projelerin görüşülmesi ile devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı