REKLAMI GEÇ

“Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü”nde son viraja girildi

“Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü”nde son viraja girildi

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan “Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü” için hazırlıklar son aşamaya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2017 Salı, 17:28

Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü Koordinatörü Menderes Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MENDOSK) Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ali Yollu, hazırlıkları son aşamaya gelen “Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü” ile ilgili bilgi verdi.

Ali Yollu, “Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından onaylanan etkinlik için Denizli’den 80 ve Denizli dışından 320 kişilik kontenjan belirlenmesine rağmen beklenenin çok üzerinde bir talep gerçekleşti. Kesin katılımcı listesi 27.03.2017 tarihinde etkinlik sayfasından yayınlanacak. 6-7-8-9 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek olan “Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü”nde yaklaşık 75 km yol yürünecek. Etkinliğe 8-9 Nisan tarihlerinde 2 günlük ve 9 Nisan da günlük katılım mümkün. Günübirlik katılan tüm ihtiyaçlarını kendileri karşılayacaklar.
İlk gün Çal-Bahadınlar mahallesinden başlayıp Apollon Lairbenos tapınağını görülerek devam edecek yürüyüş son gün Gözler-Güney Şelalesi rotası yürünerek sonlanacak” dedi.

“Ulusal Menderes yolu Yürüyüşü” etkinliğinin Çal ve Güney Belediyelerinin de desteklediğini belirten Ali Yollu, “Bu iki belediye hem yolun temizlenmesi, boyanması ve yön levhalarının dikilmesi ile lojistik gereksinimlere destek verdiler

Bu organizasyonda karşılıksız destekleriyle doğa sporu yapanlara katkıda bulunan ve dolayısıyla bölgelerinin tanınmasına yaptıkları katkıları için Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan’a teşekkür eden Ali Yollu, “Bu çalışma ile Denizli’nin turizm lokomotifine bir vagon daha eklediğimizi düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı