REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak şehit aileleriyle buluştu

Vali Altıparmak şehit aileleriyle buluştu

Vali Ahmet Altıparmak, 11. Komando Tugay Komutanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, vatan için canlarını veren şehitlerin aileleri ile bir araya geldi. Vali Altıparmak, “Şehitlerimiz bizim onurumuzdur” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2016 Perşembe, 18:34

11. Komando Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen etkinliğe Vali Ahmet Altıparmak, 11. Komando Tugay Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Başsavcı Vekili Vedat Kadri Özer, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Müftü Mehmet Aşık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Erdoğan ile şehit aileleri katıldı.

Şehit yakınlarıyla tek tek sohbet eden Vali Ahmet Altıparmak, şehit ailelerine seslendi, aynı ortamda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

“SİZLERİ TESELLİ EDECEK SÖZ BULAMAYIZ”
Vali Ahmet Altıparmak, “Ne desek, ne söylesek sizleri teselli edecek söz bulmamız mümkün değil. Türk milletinin bir inancı, onuru, haysiyeti var ve her şeyden önce de bu milletin duası var. Dolayısıyla hiç kimsenin, milletimize onuru kırılmış bir şekilde boynunu yere eğdirmeye gücü yetmeyecek. Bunda da en çok sizin canlarınızın, ciğerparelerinizin katkısı olacaktır. Allah onlardan razı olsun. Rabbim mekânlarını cennet etsin, kolay bir şey değil, Mevlam sizlere sabırlar versin. Evlatlarınız sadece sizin onurunuz değil, aynı zamanda bizim de onurumuz” dedi.

Konuşmasında polis ve asker olmak için başvuran birçok gencin olduğunu ifade eden Vali Altıparmak, yeğeninin de eğitimine ara verip başvuru yaptığını anlattı.

Vali Altıparmak, “Allah’a şükürler olsun bu koçyiğitler geride kalan anne ve babalarının, ailelerinin ve milletimizin onuru, haysiyeti, namusu ve şerefi için bu mücadeleyi verecekler. Bu mücadeleyi hep birlikte vereceğiz. Özel harekat, polis, jandarma ve askerlik için milyonlar başvuru yapıyor. Benim kendi yeğenim de üniversite okuyordu ve dondurdu, ‘ben de gideceğim’ dedi. Son senesiydi istese bitirebilirdi. Ama ‘Dayı ben gideceğim, çağrılıyoruz. Bu manevi bir çağrı’ dedi. Dolayısıyla bizim buna inancımız fazla. Bizi de ayakta tutan bu. Hepinizden Allah razı olsun, hepinize Allah güç, kuvvet, sabır ve metanet versin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı