REKLAMI GEÇ

3. kuşak işadamları birbiri ardına evleniyor

3. kuşak işadamları birbiri ardına evleniyor

Denizli’de iş dünyasının 3. kuşak patronları için 2014’ün farklı bir manası var. Şimdilerde yönetim kademelerinde görev almaya başlayan 3. kuşak işadamları birbiri ardına nikah masasına oturmaya başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2014 Pazartesi, 13:05

Denizli’nin önümüzdeki yıllarda isimlerini çok daha fazla duyacağımız, 3. kuşak işadamları için 2014’ün ilginç bir ortak yönü bulunuyor.

ic-fevzi-tokatBirçoğu aynı zamanda Denizli Genç İşadamları Derneği üyesi olan genç işadamları, Mayıs ayından bu yana nikah masasına oturmaya başladı.

3. kuşak işadamlarının evlilik rüzgârında açılışı Pamukkale Şarapları ve New Holland Türk Traktörleri Bölge Bayiliği gibi farklı sektörlerde başarılı çalışmaların altına imza atan Tokat ailesinin genç ismi yaptı. Fevzi Tokat 3 Mayıs’ta SGK uzmanı Gülin Kaya ile yaşamını birleştirdi.

DEGİAD Yönetim Kurulu üyeliği de yapan Gürçak İnşaat AŞ ortaklarından Mehmet Çakmak da Avukat Gonca Aydın ile önce 17 Mayıs’ta Çanakkale’de, ardından 24 Mayıs’ta Denizli’de gerçekleştirilen çifte düğünle dünya evine girdi.

ic-mehmet-cakmak

Değirmenci Grup’un genç patronlarından Cihan Değirmenci, Saraçoğlu ailesinin genç ismi İbrahim Saraçoğlu gibi nikah masasına oturan genç işadamları Oktay Mersin’in oğlu Cihan Mersin de bulunuyor. Genç Mersin yaşamını Selen Turgut ile birleştirirken, 3. kuşak işadamlarından Ahmet Dinç ve Mustafa Kartop da nikah masasına oturdu. Serkan Başbuğ yaşımını Büşra Gökşin ile birleştirirken, Denizli Emrah-Ülkü Akgün çiftninin nikahına da şahitlik yaptı. DEGİAD Yönetim Kurulu Üyeliği geçmişi olan Balıklı Marka Branda’nın genç sahibi Yusuf Uyum da bulunuyor. Uyum, İzmir’in tanınmış firmalarından La Sera’nın başındaki 3. kuşak patronlardan Özlem Koç ile 7 Haziran’da evlenerek dünya evine girdi.

ic-yusuf-uyum

Geçtiğimiz hafta Denizli yine önemli bir düğüne daha ev sahipliği yaptı. Denizlispor eski başkanlarından Urhan Boya’nın sahibi Selami Urhan’ın Denizli’ye kentin en lüks konutlarından biri olan FloraPark’ı kazandıran oğlu Hakan Urhan da nikah masasına oturdu. Urhan yaşamını Bingül Ceylan Panayırcı ile birleştirdi.

uc-urhan

Nikahını Büyükşehir belediye Başkanı Zolan’ın kıydığı genç çiftin düğünü de diğerlerininki gibi Denizli’nin önemli simalarını bir araya getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı