REKLAMI GEÇ

Denizli’de en tatlı 10 Nisan

Denizli’de en tatlı 10 Nisan

Denizli’de, Türk Polis Teşkilatı’nın 168’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Gün boyu devam eden etkinlikler çerçevesinde, önce basın mensuplarıyla biraraya gelen Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve kurmayları, daha sonra Hacı Şerif’i ziyaret ederek, kendilerine ikram edilen dondurmalı irmik helvasını tattılar.

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2013 Çarşamba, 17:36

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın 168’nci kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı. Valilik Önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı.

ic-1

Çelenk koyma törenine, Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Denizli Belediye Başkanı AK Parti’li Osman Zolan, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ferdi Korkmaz ile emniyet müdürlüğünün çeşitli kademelerindeki polisler katıldı.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut’un Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasını ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Bulut, Polis Teşkilatı’nın 168. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Törenin ardından Bulut, tebrikleri kabul etti.

DONDURMA HELVA İYİ GELDİ

Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve müdür yardımcıları ile şube müdürleriyle birilikte, önce Babaali Çay Ocağında basın mensuplarıyla oturup bir süre sohbet ettiler. Ardından Gazi Bulvarı üzerindeki Hacı Şerifi ziyaret etti. burada kendilerine ikram edilen, Hacı Şerif’e özel dondurmalı irmik helvasını tadan Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve kurmayları, Hacı Şerf’ten ayrıldı.

basin-2

POLİSTEN ÇİÇEK
10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Gazi Bulvarı’nda çiçek dağıtan Denizli’de görevli polisler, özellikle çocukların ilgi odağı oldu. Miniklere çiçek dağıtan kadın polisler, hatıra fotoğrafı çektirerek Polis Teşkilatı’nın gülen yüzünü gösterdiler.

ic-2

POLİS ŞEHİTLİĞİ ZİYARET EDİLDİ
Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümünde Asri Mezarlık Polis Şehitliği ziyaret edildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, şehitlik özel defterini imzalayarak “Ben, meslektaşlarım ve sizlerin bizlere emanet ettiğiniz ailelerinizle beraber, huzurunuza çıktık. Milletçe birlik ve beraberlikle huzurla yaşayabilmemiz vatan sevgisi ve görev aşkıyla, gözünü kırpmadan canını veren sizleri rahmet ve şükranla anıyoruz. Sizleri unutmayacağız” dedi. Konuşmanın ardından şehit polisler için dua edildi. Zeki Bulut ve beraberindekiler şehit polislerin mezarlarına karanfiller bırakıp, şehit aileleri ile görüştü.

ŞEHİT POLİSLER İÇİN MEVLİT
Öte yandan, Denizli Emniyet Müdürlüğü, şehitler için Delikliçınar Yeni Cami’de Mevlid-i Şerif okuttu. Önceki akşam yatsı namazı sonra okutulan mevlide Vali Abdulkadir Demir, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Emniyet Müdürü Zeki Bulut, STK Başkanları, siyasi parti başkanları ve çok sayıda emniyet mensubu ile vatandaş katıldı. Mevlidi, İstanbul Beyazıt Cami İmamı Hafız Suat Gözütok okudu. Zeki Bulut “Bu okutulan mevlid-i şerifler umarım yerini bulmuştur” dedi. Vali Demir “Emniyet müdürümüzün organize etmiş olduğu mevlitle şehit polislerimizi andık” diye konuştu. Mevlidin sonunda gül suyu ile özel hazırlanan şekerler dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı