REKLAMI GEÇ

Fabrikada Kadınlar Günü kutlaması

Fabrikada Kadınlar Günü kutlaması

Faber Doğaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Cinkaya’dan kadın çalışanlara jest. Kadınlar Günü dolayısıyla şirkette çalışan bayan personelle bir araya gelen genç işadamı, onlarla birlikte hazırlanan pastayı kesti, ardından da kırmızı karanfil dağıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2015 Pazar, 10:41

Faber Doğaltaş’da Dünya Kadınlar Günü kutlaması. Fabrikadaki kutlama, pasta kesimiyle başladı. Ardından kadın çalışanların gününü kutlayan Faber Doğaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Cinkaya, kırmızı karanfil dağıttı.

Bu arada bir konuşma yapan Cinkaya, kadınların Cumhuriyet ile birlikte kazandığı çağdaş hak ve özgürlüklerle yaşamın her alanında başarıyla yer aldığını, kadınların bir anne, bir eş, bir arkadaş, bir evlat, bir abla olarak yaptıkları fedakarlıklarla yerlerinin doldurulumaz olduğunu söyledi

Kadınların yeri geldiğinde çok iyi bir ev hanımı, yeri geldiğinde ise çalışma hayatında çok başarılı projelere imza atan iş kadınları olduğunu vurgulayan Yasin Cinkaya, “Sabır ve asaletin simgesidir kadınlarımız. Sizler bu ülke için, gelecek nesiller ve bizler için önemli ve özelsiniz. Bu nedenle, bu anlamlı günde sizleri mutlu etmek istedik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı