REKLAMI GEÇ

Denizlili dağcı 3.756 metre yükseklikte evlilik teklifi yaptı, evet yanıtı aldı

Denizlili dağcı 3.756 metre yükseklikte evlilik teklifi yaptı, evet yanıtı aldı

Denizli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (DENDAK) üyesi bir grup dağcı Aladağlar Demirkazık’a tırmandı. 3.756 metre yükseklikte zirvede çok özel anlar yaşandı. DENDAK Yönetim Kurulu Üyesi ve Dağcılık federasyonu Denizli İl Temsilcisi Taylan Özgür, zirvede diz çöktü, ekipte yer alan Hatice Çimen’e evlenme teklifi yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2017 Cumartesi, 09:51

DENDAK, özel etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Aladağlar-Demirkazık tırmanışı, özel ekipman ve eğitim gerektiren bir rota olduğu için sınırlı sayıda dağcı ile gerçekleştirildi.

Tırmanışa, Ramazan Bayramı’nda gerçekleşti. Taylan Özgür, Hatice Çimen, Hasan Kurt, Tuğrul Karadeniz, Nihat Çapoğlu, Gökhan Fenli, Mustafa Tokat, Ergun Yıldırım, Barış Dokumacı, Mahir Coşan ve Tuğba Çakmak katıldı.

Niğde Aladağlar’ın en yüksek noktası olan Demirkazık zirvesine 24 Haziran’da yolculuğu çıkan Denizlili dağcılar, zorlu bir etabın ardından 3.756 mitri yükseklikteki zirveye ulaşmayı başardı.

Bu zirveye ilk kez çıkan dağcıların yaşadığı coşku görülmeye değerdi.

Ancak, dağcıları zirvede ayrı bir sürpriz daha bekliyordu, özellikle de ekipte yer alan Hatice Çimen’i. Denizli Dağcılık İl Temsilcisi Taylan Özgür, dağcı arkadaşlarının şaşın bakışları arasında bir süredir beraber olduğu Hatice Çimen’in önünde diz çöktü, evlenme teklifi yaptı.

Çimen’in soruya “evet” yanıtı vermesi, dağcıların yaşadığı coşkuyu artırdı, büyük bir sevinç yarattı.

Dağcılar, zirve defterini imzalamalarının ardından dönüş yoluna geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı