REKLAMI GEÇ

Denizlili gazeteci Ankara’da yaşamını yitirdi

Denizlili gazeteci Ankara’da yaşamını yitirdi

Denizlili gazeteci Bekir Daşçı, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü, yaşamını yitirdi. Ankara Maltepe Camii’nde ilkindi namazına müteakip kılanacak cenaze namazının ardından Denizli’ye getirilecek olan emekli gazeteci Bekir Daşçı, yarın toprağa verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2016 Salı, 14:40

Ankara’nın sevilen gazetecilerinden Denizlili Bekir Daşçı (53) vefat etti. Uzun yıllar Anadolu Ajansı’nda muhabirlik yapan Daşçı, beynindeki tümör nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu. 2009 yılında riskli olmasına rağmen ameliyat olan ve beynindeki tümör alınan Bekir Daşçı, tedavisi sürerken hastanede yaşamını yitirdi.

ANKARA’DA TÖREN DÜZENLENECEK, DENİZLİ’DE TOPRAĞA VERİLECEK
Bekir Daşçı için bugün ilkindi namazına müteakip Maltepe Camii’nde tören düzenlenecek. Buradaki cenaze töreninin ardından memleketi Denizli’ye getirilecek olan Bekir Daşçı, 3 Şubat Çarşamba günü Bozkurt’un Baklankuyucak Mahallesi’nde toprağa verilecek.

UZUN YILLAR GAZETECİLİK YAPTI
Görev yaptığı Anadolu Ajansı’nda Cumhurbaşkanlığı ve başbakanlık muhabirliği yapan Bekir Daşçı, Türkiye Gazeteciler Sendikası’nda bir dönem Ankara Şube Başkanlığı görevini de yürüttü. Bekir Daşçı, evli ve iki çocuk babasıydı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı